Jair Bolsonaro
Volledig scherm
Jair Bolsonaro © REUTERS

Bolsonaro wacht nog even met felicitaties voor Biden: "Volgens mijn bronnen was er veel fraude”

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro houdt de felicitaties voor de aanstaande Amerikaanse president Joe Biden nog even op zak. "Volgens mijn bronnen was er veel fraude bij de verkiezingen." Hij vraagt zich af of de winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen wel met zekerheid vastgesteld kan worden.

5 reacties

 • maarten anthonis

  2 maanden geleden
  Natuurlijk heeft hij liever papieren stemmen, die zijn veel gemakkelijker te vervalsen, je kan er honderdduizenden bij maken en honderdduizenden andere laten verdwijnen zoals het je best uitkomt, van zulke uilen verwacht je niets anders.
 • Sobek Wessels

  2 maanden geleden
  Even veel Fraude dan in 2016 ? Denk het niet toen Won Trump met 5 miljoen stemmen Minder dan Hilary ? Nu heeft Biden dezelfde cijfers als Trump in 2016 en die sprak toen over een land slide overwinning terwijl er veel ophef was over Fraude en Russische inmening ! In 2016 waren er ook minder waarnemers in de kiesbureaus dan Nu !? Trump heeft nog geen milimeter bewijs gelevert ! 
 • Willem Piscaer

  2 maanden geleden
  Dat zei de relaties zeker ten goede komen. Bolsonaro is uiterst rechts en populist, dus de uitslag ligt heel niet goed.
 • Patrik De Weirdt

  2 maanden geleden
  Hij is een goede vriend van Trump en heeft ook dezelfde manier van denken als hem. Het is dus ook niet verwonderlijk dat hij de fantasieën van Trump voor waarheid houdt. Zijn bronnen die hem berichtten over de "fraude" zijn waarschijnlijk dezelfde als die van Trump; namelijk de hersenspinsels van Trump zelf.
 • Ronald Beintema

  2 maanden geleden
  En terecht! De winnaar moet wel op een eerlijke manier winnen, natuurlijk!!!
 1. Ook bijkomende besmettingen vastgesteld bij testen in Kontich - Boete van 250 euro voor terugkeerders die zich niet laten testen

  Ook bijkomende besmettin­gen vastge­steld bij testen in Kontich - Boete van 250 euro voor terugkeer­ders die zich niet laten testen

  Het aantal besmettingen daalt voor het eerst in meer dan twee weken. Het aantal opnames en overlijdens blijven dalen. De Amerikaanse president Donald Trump heft het inreisverbod voor Europeanen en Brazilianen op: vanaf 26 januari moeten de reizigers wel nog een negatieve coronatest kunnen voorleggen om naar de VS te reizen. Kort na de aankondiging liet een woordvoerster van Trumps opvolger Joe Biden echter al weten dat het reisverbod zal blijven bestaan. Herlees alle ontwikkelingen over het coronavirus van dinsdag 19 januari in onze liveblog.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis