President Jair Bolsonaro.
Volledig scherm
President Jair Bolsonaro. © Getty Images

Bolsonaro uitgemaakt voor “moordenaar” nadat hij terugkeer naar gewone leven aankondigt terwijl coronacijfers alle records breken in Brazilië

In verschillende steden in Brazilië is protest uitgebroken tegen president Jair Bolsonaro. Een televisietoespraak van de rechts-populistische regeringsleider gisteravond stak het vuur aan de lont. Daarin zei Bolsonaro dat iedereen weer snel een “normaal leven” zou kunnen leiden. Dat terwijl de coronacijfers de afgelopen dagen alle records braken.

4 reacties

 • Gerard Braeckmans

  3 maanden geleden
  niki peeters, dat is altijd geweest. Kijk maar eens in de geschiedenis. Maar vroeger kwmane ze aan de macht via een staatsgreep, nu worden ze verkozen door het volk.
 • Philip Dupont

  3 maanden geleden
  Een slimme man. De angstige mens heeft nog altijd een eigen keuze om zichzelf op te sluiten. En de mensen die hun leven willen leiden, kunnen dat. Procentueel gzien is het in brazilie niet erger dan hier.
 • niki peeters

  3 maanden geleden
  Bolsonaro, trump, netanyahu, erdogan, assad en ga maar verder... het begint precies mode te worden om grootste en domste idioot van het land leider te maken.
 • Jan Opdebeke

  3 maanden geleden
  Een 100% oplossing bestaat niet voor de covid crisis ! En wie weet koos hij voor de enige juiste manier ttz voortdoen !!