Boliviaans interimpresidente Jeanine Añez ondertekent de wet.
Volledig scherm
Boliviaans interimpresidente Jeanine Añez ondertekent de wet. © AFP

Boliviaanse interimpresidente tekent wet over nieuwe verkiezingen zonder oud-president Morales

De Boliviaanse interimpresidente Jeanine Añez heeft vandaag de wet goedgekeurd die nieuwe presidents- en parlementsverkiezingen zonder oud-president Evo Morales voorziet. Die verkiezingen moeten de rust terugbrengen in Bolivia, na de recente stembusgang die tot zwaar geweld leidde. Op een maand tijd vielen er 32 doden.

2 reacties

 • Kristine Delacourt

  1 jaar geleden
  Michel Van Limbergen, u weet er niets van. Ze is aangesteld na de verkiezingsfraude en na overleg met verschillende waarnemers waaronder de Europese Unie. De echte dictator was Evo Morales. Er zijn miljoenen mensen wekenlang geweldloos tegen hem op straat gekomen.
 • Michel Van Limbergen

  1 jaar geleden
  Dát is niet wettig en zeker niet door iemand doe een deel van de bevolking stigmatiseerd! Dat is geen presidente maar een dictator!
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"