Volledig scherm
© UNKNOWN

Boeing moet cockpitvensters laten controleren na incidenten

 1. Trump en Biden strijden om cruciale swing state Pennsylvania

  Trump en Biden strijden om cruciale swing state Pennsyl­vania

  De Amerikaanse president Donald Trump en zijn Democratische uitdager Joe Biden hebben maandag, acht dagen voor de verkiezingen, allebei campagne gevoerd in de staat Pennsylvania, waarvan de uitslag mogelijk beslissend gaat worden in de strijd om het presidentschap. Trump liet zich opnieuw niet door de corona-epidemie beletten van een massale rally, deze keer in Martinsburg. Biden sprak een kleinschaliger bijeenkomst in Chester toe.
 2. Meyfroidt: “We zullen nu nog grotere inspanning moeten leveren” - Berx: “Tijd voor zeer vergaande verstrengingen”

  Meyfroidt: “We zullen nu nog grotere inspanning moeten leveren” - Berx: “Tijd voor zeer vergaande verstren­gin­gen”

  De coronacijfers in ons land blijven stijgen. De Vlaamse regering houdt morgenavond een extra ministerraad om te beslissen over eventuele bijkomende coronamaatregelen. Vandaag en morgen zal de regering overleg plegen met de virologen, de provinciegouverneurs en verantwoordelijken uit het economisch leven. Herlees hier alle ontwikkelingen van maandag 26 oktober over het coronavirus.
 3. Greet De Keyser telt af. Druppels in Europa, regen in VS
  Play
  PREMIUM

  Greet De Keyser telt af. Druppels in Europa, regen in VS

  Mijn agenda is meer dan gevuld met het opvolgen van de coronacrisis, hier in de VS. De meestgelezen kranten hier zijn de zaterdagedities. Wat hebben die voor één keer allemaal gemeen? Hun titels op de eerste pagina: 'Covid-19', en het snel toenemende aantal besmettingen in zo goed als alle Amerikaanse staten. Ik lees commentaren waarin verwezen wordt naar Europa, waar het ene na het andere land de maatregelen serieus verstrengt. 'Als het daar druppelt, gaat het hier in de VS snel regenen', lees ik. Het is een waarschuwing aan de lezers. Het wordt een donkere winter.