In een bijgebouw achter dit hotel voerden gespecialiseerde speurders een huiszoeking uit.
Volledig scherm
PREMIUM
In een bijgebouw achter dit hotel voerden gespecialiseerde speurders een huiszoeking uit. © Photonews

Bloedspatten en haren gevonden in zoektocht naar Natacha de Crombrugghe: meer dan ooit volgen speurders criminele piste

In de zoektocht naar de 28-jarige Natacha de Crombrugghe, die sinds 24 januari wordt vermist in Cabanaconde (Peru), zijn bij een nachtelijke huiszoeking bloed en enkele haren ontdekt. Voorlopig is niet duidelijk of dat bloed ook afkomstig is van de vermiste Brusselse toeriste. De ouders van Natacha volgen de nieuwe ontwikkelingen ter plaatse.

5 reacties

 • Linda Wellekens

  1 maand geleden
  Hoop dat alles snel uitkomt zodat de familie rust vindt.
 • Mario Roman

  1 maand geleden
  Gewwonweg een schande van de Peruaanse politie en gerecht dat ze pas na meer dan 6 maanden bloedsporen (weliswaar niet detectbaar met het oog) en haren. Wat hebben die in die 6 maanden dan gedaan, waarom werd er niet vroeger gezocht naar sporen? Hoe erg is dat niet voor de familie en vrienden om dat te horen
 • zina riffia

  1 maand geleden
  Inderdaad Gerda, hoop natuurlijk met de ouders mee.
 • Gerda Haubourdyn

  1 maand geleden
  Heel erg voor de familie. Niet weten waar ze is of wat er is gebeurd. Hoop doet leven maar dat is ook niet oneindig. Als ze nog zou leven had ze al lang contact opgenomen.
 • Dany Herman

  1 maand geleden
  Blijven hopen maar.
 1. Na vijf maanden een spoor naar vermiste Natacha de Crombrugghe in Peru? “Politie doorzoekt huis waar ze enkele uren voor verdwijning gefeest zou hebben”

  Na vijf maanden een spoor naar vermiste Natacha de Crombrugg­he in Peru? “Politie doorzoekt huis waar ze enkele uren voor verdwij­ning gefeest zou hebben”

  Er is mogelijk een spoor in de verdwijningszaak van Natacha de Crombrugghe in Peru. De politie gaat een huis doorzoeken waar onze landgenote enkele uren voor haar verdwijning nog gefeest zou hebben. Volgens verschillende getuigen zou haar lichaam zich daar kunnen bevinden, meldt de Peruviaanse pers. Er zal onder meer getest worden op verborgen bloedsporen. Natacha is inmiddels ruim vijf maanden spoorloos.
 2. FBI doet inval in huis Donald Trump in Florida: "Mijn prachtige huis wordt belegerd”
  Play

  FBI doet inval in huis Donald Trump in Florida: "Mijn prachtige huis wordt belegerd”

  De voormalige Amerikaanse president Donald Trump zegt dat FBI-agenten zijn huis in Palm Beach in de staat Florida zijn binnengevallen. “Mijn prachtige huis, Mar-a-lago in Palm Beach, wordt op dit moment belegerd, overvallen en bezet door een grote groep FBI-agenten”, schrijft Trump in een verklaring die hij op zijn eigen sociale netwerk Truth Social plaatste. De FBI-agenten zouden ook Trumps kluis hebben doorzocht. Volgens de Amerikaanse media kadert de inval in een onderzoek naar de manier waarop Trump tijdens zijn presidentschap en na zijn vertrek uit het Witte Huis omging met officiële documenten.