Matteo Salvini
Volledig scherm
Matteo Salvini © EPA

Blanco boek over Italiaanse politicus Salvini is bestseller in Italië

Een boek over de Italiaanse rechts-populistische oppositieleider Matteo Salvini domineert de bestsellerlijst in Italië, hoewel alle pagina's leeg zijn. Al dagen staat het blanco boek 'Waarom Salvini vertrouwen, respect en bewondering verdient' bovenaan de verkooplijst van de Italiaanse Amazon-website.

2 reacties

 • Emma Andersen

  2 maanden geleden
  Geef mij ook maar een Salvini. Binnen afzienbare tijd zullen we wel ondervinden wat de migratiegolf en de hersenspoelingen door de cultuurmarxisten tot gevolg hebben. De zelfhaat en de zelfdestructie worden bij onze kinderen op de scholen ingelepeld met de nieuwe richtlijnen van de Vlaamse Onderwijs Raad: wees beschaamd om blank te zijn. Zelfs in de reklameboodschappen maken zwarten en gekleurde mensen al de helft van de dienst uit hoewel ze hier nog geen 10 pct van de bevolking uitmaken.
 • Willem Van Onsem

  2 maanden geleden
  Misschien meteen een hele serie voor de hele politieke klasse uitbrengen, een echte goudmijn :).
 1. Kransje van 20 dikbetaalde juryleden beslist over Trumps eventuele comeback op Facebook
  14

  Kransje van 20 dikbetaal­de juryleden beslist over Trumps eventuele comeback op Facebook

  Ze zijn met 20 en komen uit 18 landen, verdeeld over alle continenten. Ze kloppen weken van amper vijftien uur en krijgen daar, volgens de New York Times, van Mark Zuckerberg zeker 100.000 dollar (82.000 euro) per jaar voor. De Facebook-baas heeft er dus iets voor over om de mensen te doen geloven in de onpartijdigheid van zijn bedrijf als het gaat over het bannen van bepaalde figuren van de sociaalnetwerksite. Zoals het beroemdste geval: Donald Trump. Of de voormalige president al dan niet mag terugkeren op het platform, daar beslissen de onafhankelijke Facebook-rechters over.
 1. CEO Trivago is live op tv wanneer plots zoontje Victor (8) kamer binnenvalt
  Play

  CEO Trivago is live op tv wanneer plots zoontje Victor (8) kamer binnenvalt

 2. Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv
  Play
  Groeten Uit

  Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv