Op termijn zullen dus misschien ook jongere mensen het Covidvaccin ontvangen.
Volledig scherm
Op termijn zullen dus misschien ook jongere mensen het Covidvaccin ontvangen. © EPA

BioNTech vraagt goedkeuring Covidvaccin voor twaalfjarigen

De Duitse vaccinproducent BioNTech gaat de goedkeuring vragen van zijn Covidvaccin voor kinderen vanaf twaalf jaar in de Europese Unie. Dat maakte BioNTech donderdag bekend.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. “Niet de bedoeling jongeren uit moeilijk te bereiken gemeenschappen eerder te vaccineren dan 65-plussers”
  PREMIUM

  “Niet de bedoeling jongeren uit moeilijk te bereiken gemeen­schap­pen eerder te vaccineren dan 65-plus­sers”

  Verschillende steden willen de vaccinatiecampagne een extra injectie geven met mini-vaccinatiecentra op wijkniveau of met mobiele teams die moeilijk te bereiken groepen vaccineren. Ook de bedrijven zijn vragende partij om snel zelf te kunnen gaan vaccineren. Dat kan, stelt de Taskforce Vaccinatie, maar eerst moet het gros van de bevolking in een vaccinatiecentrum zijn langs geweest.