Mensen genieten van een terrasje in Soho, Londen.
Volledig scherm
Mensen genieten van een terrasje in Soho, Londen. © AFP

Binnenkort geen quarantaine meer voor gevaccineerde EU-burgers in Engeland

Binnenkort zullen inwoners van landen uit de Europese Unie en van de Verenigde Staten die volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus, niet meer in quarantaine moeten als ze Engeland en Schotland binnenkomen. Dat hebben de Britse en Schotse regering woensdag bekendgemaakt.

5 reacties

 • peter destoop

  2 maanden geleden
  Wij waren engelandvaarders, maar mij zien ze daar nooit meer terug.
 • Jurgen Herbert

  2 maanden geleden
  Dus men had zich in zijn eigen land volledig laten vaccineren en daarna moet men zich nog eens laten vaccineren in de UK. Te gek voor woorden.
 • Regina Blanckaert

  2 maanden geleden
  Pure discriminatie maar dan wordt het misschien bewezen dat als de cijfers toch nog eens stijgen het niet alleen de schuld is van zij die niet gevaccineerd zijn
 • Didi Bellens

  2 maanden geleden
  Dat ze doen wat ze willen maar ik zal er nooit meer een voet zetten. Ze beginnen op te merken dat ze veel minder inkomsten krijgen door geen Eu mensen meer binnen te krijgen.
 • dieter devreze

  2 maanden geleden
  Zo zie je maar dat te zware regels veel te veel pijn beginnen doen. Zelfs hun 'splendid isolation' is voor hen niet vol te houden. Nu goed, mij zien ze er toch niet vaak meer hoor.
 1. New Yorkse begrafenis met lege urn voor vermoorde Gabby Petito (22): “Als er een reis is die je wil maken, doe die dan nu”
  Play
  UPDATE
  2

  New Yorkse begrafenis met lege urn voor vermoorde Gabby Petito (22): “Als er een reis is die je wil maken, doe die dan nu”

  Vrienden en nabestaanden van de jonge Amerikaanse influencer Gabby Petito (22) zijn zondag in New York bijeengekomen voor haar begrafenisplechtigheid, die live uitgezonden werd op internet. Haar vader Joseph Petito beschreef zijn dochter als een “gelukkig meisje” tot wie veel mensen zich aangetrokken voelden, meldt CNN. “Ik wil dat je je laat inspireren door Gabby.”