AFP
Volledig scherm
© AFP

Binnenkort booster nodig voor groene coronapas: ook voor deze landen is basisvaccinatie niet meer voldoende

Onze regering wil de boosterprik noodzakelijk maken om een geldige coronapas te kunnen krijgen. Nu volstaat nog een (volledige) basisvaccinatie - twee prikken Pfizer, Moderna of AstraZeneca of één prik Johnson & Johnson - om een groen scherm te zien verschijnen, maar dat zal in de toekomst veranderen. België is niet het enige land dat de standaard opschroeft. Een overzicht.

 1. Akkoord over Nuvaxovid als alternatief vaccin

  Akkoord over Nuvaxovid als alterna­tief vaccin

  De ministers van Volksgezondheid hebben het licht op groen gezet om het Nuvaxovid-vaccin te gebruiken als alternatief vaccin voor mensen die nog niet konden gevaccineerd worden. Het gaat in de eerste plaats om mensen met een hoog risico op allergische reacties op de beschikbare vaccins of mensen die te kampen hadden met bijwerkingen na een eerste vaccinatie tegen Covid-19. Omdat het maar gaat om zowat 3.000 mensen kunnen de deelstaten het vaccin ook aanbieden aan andere groepen, bijvoorbeeld aan mensen die “een fobie ontwikkeld hebben tegen andere vaccins”, zo staat in het persbericht van het IMC.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.