Miljardair Bill Gates.
Volledig scherm
Miljardair Bill Gates. © Photo News

Bill Gates doelwit van spervuur aan coronahoaxes: deze verhalen zijn allemaal ‘fake news’

De Amerikaanse filantroop en oprichter van computerbedrijf Microsoft Bill Gates (64) is de jongste maanden het doelwit van een hele batterij aan hoaxes rond het nieuwe coronavirus. Zo wordt hij ervan beschuldigd dat hij Covid-19 gecreëerd zou hebben om geld te kunnen verdienen met een vaccin en dat hij mee zou werken aan een plan om de mensheid uit te dunnen of in de gaten te houden. Stuk voor stuk ‘fake news’.

35 reacties

 • Dirk Van Brussel

  2 jaar geleden
  Ann Van Damme, Eigenaardige redenering. En Apple, en Facebook, en Twitter, en Google ? Ze worden allemaal rijk omdat de consument ervoor betaald, rechtstreeks of onrechtstreeks.
 • Dirk Van Brussel

  2 jaar geleden
  Blijkbaar is de afgunst tegenover Gates zeer groot. Waarom investeert dan niemand anders de fondsen ? Hij investeert niet alleen in Covid 19 maar in andere virale ziekten ! Dat diegenen die zo afgeven op Gates ZELF eens donaties doen !
 • George Kanakaris

  2 jaar geleden
  Wat een onzin dat Gates het voor het geld doet. Hij heeft geld in overvloed.
 • Jacky Vanderplas

  2 jaar geleden
  Er zijn een zestal miljardair globalisten waaronder soros vriend van verhofstad en zijn europa .zij willen alleen macht over de wereld (en dat hebben ze grotendeels) over de andere mensen . En in belgie hebben zij er erg goed van geprofiteerd om te zien hoever zij kunnen gaan in het onderdrukken van de belgen. Alles opgezet.
 • Dirk Vregels

  2 jaar geleden
  Even voor alle duidelijkheid, Bill Gates geeft echt geen vaccins gratis hij wil ze verkopen. En met zeven milard klanten kun je best wel de nodige miljoenen uitgeven om mooi weer te spelen. Een vaccin voor 7 miljard mensen heeft een produktie en ontwikkelingsprijs van € 0,18 en dat verkopen aan € 9,99 is toch een aardige winst.