Bill en Melinda Gates in 2016
Volledig scherm
Bill en Melinda Gates in 2016 © WireImage

Bill en Melinda Gates gaan scheiden na 27 jaar

Bill Gates (65) en Melinda (56) hebben hun scheiding aangekondigd na 27 jaar huwelijk. “We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als koppel”, melden ze in een gezamenlijke verklaring.

42 reacties

 • monique dewaele

  1 week geleden
  ze delen hun fortuin met de wereld ... daarom is Bill Gates één van de grootste grondbezitters in de VS, daarom heeft hij de WHO in zijn zak, heeft hij "geïnvesteerd" in vaccins - wat je ziet is niet altijd de werkelijkheid
 • Robert Croux

  1 week geleden
  In haar scheidingsaanvraag staat dat ze scheidingsvergoeding eist. Kan je lezen en alle bijlagen zijn ook vr publiek beschikbaar. De hysterische wet op de privacy bestaat daar blijkbaar niet.
 • Robert Croux

  1 week geleden
  Zij wil weg en hij mag zijn 130 miljard $ houden. Hij kan daar mee leven.
 • Chloe Kezako

  1 week geleden
  Hun foundation, is een zeer goed presterend fonds met een snel groeiend kapitaal, zoveel wordt er dus niet weggeschonken. Deze kapitaalwinsten worden dan ingezet om over de hele wereld hun invloed door te drukken via talrijke projecten.
 • Christine Laevers

  1 week geleden
  Zelfs gescheiden, blijven dat vrienden. Iets waar heel veel mensen nog niet veel ervaring mee hebben.
 1. Uitgelegd in twee minuten: wat ligt er aan basis van het conflict in Israël?
  Play

  Uitgelegd in twee minuten: wat ligt er aan basis van het conflict in Israël?

  Het conflict tussen Joden en Palestijnen in Israël is de voorbije dagen gevaarlijk geëscaleerd. Zo kwamen twee Israëlische vrouwen om door raketaanvallen vanuit de Gazastrook. Het Israëlische leger heeft als vergelding zeker 140 keer doelen in de Gazastrook aangevallen, waarbij 26 doden vielen. Waarom flakkert het geweld opnieuw op? Waar draait de kern van het conflict eigenlijk om? En zijn we op weg naar een nieuwe ‘intifada’, een Palestijnse volksopstand? VTM NIEUWS-reporter Robin Ramaekers legt de situatie uit in twee minuten.
 2. “Scheiden met onderlinge toestemming kost zo'n 1.000 euro, voor de rechtbank ben je een veelvoud kwijt”: hoe voorkom je een vechtscheiding?
  PREMIUM

  “Scheiden met onderlinge toestem­ming kost zo'n 1.000 euro, voor de rechtbank ben je een veelvoud kwijt”: hoe voorkom je een vechtschei­ding?

  Net als in juni en juli 2020 schoten de Belgische echtscheidingscijfers in december flink de hoogte in. Opmerkelijk: de meesten deden dat met onderlinge toestemming, waar geen gerechtelijke procedure bij komt kijken. Hoe slaag ook jij erin om als vrienden uit elkaar te gaan? Hoe zorg je voor de beste regeling voor je kinderen? En hoe vermijd je een financiële vechtscheiding? Twee experts helpen je op weg.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije