Jonathan Daval wordt verdacht van de moord op zijn echtgenote Alexia.
Volledig scherm
Jonathan Daval wordt verdacht van de moord op zijn echtgenote Alexia. © afp

“Bijna perfecte misdaad”: Fransman die echtgenote vermoordde en iedereen beloog krijgt 25 jaar cel

Jonathann Daval (36) krijgt 25 jaar cel voor de moord op zijn echtgenote Alexia in 2017. De toen 29-jarige vrouw verdween twee jaar geleden toen ze was gaan joggen. In de Franse media verspreidde Daval aanvankelijk dat hij hoopte dat de moordenaar snel gevonden zou worden, maar na drie maanden speurwerk bleek de man zelf de dader te zijn.

1 reactie

 • Alex Vanden Bossche

  8 maanden geleden
  25 jaar is veel te weing ongeloofelijk hoe hij iedereen gemanipuleerd heeft zonder enige wroeging als er al slecht zit in de mens dan is hier wel het maximum bereikt levenslang was hier het enige juiste geweest
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.