Door een grote brand in de Chacarita-wijk in de Paraguayaanse hoofdstad Asunción zijn de huizen van 96 gezinnen verwoest.
Volledig scherm
Door een grote brand in de Chacarita-wijk in de Paraguayaanse hoofdstad Asunción zijn de huizen van 96 gezinnen verwoest. © EPA

Bijna honderd gezinnen dakloos na grote brand in Paraguay

Door een grote brand in de Paraguayaanse hoofdstad Asunción zijn de huizen van 96 gezinnen verwoest. Dat hebben volgens de Paraguayaanse krant Hoy de autoriteiten vrijdag bekendgemaakt. 

 1. LIVE. Overlegcomité verbiedt niet-essentiële reizen naar buitenland - kappers kunnen heropenen op 13 februari
  Play

  LIVE. Overlegco­mité verbiedt niet-essentiële reizen naar buitenland - kappers kunnen heropenen op 13 februari

  De eerste beslissingen van het Overlegcomité sijpelen stilaan binnen. Zo komt er een verbod op niet-essentiële reizen naar het buitenland tot 1 maart. Kappers en andere niet-medische contactberoepen mogen op 13 februari weer open, áls de cijfers goed genoeg zijn. Ondertussen stijgt het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames in ons land licht en ook de positiviteitsratio daalt niet meer. Wel daalt het gemiddeld aantal overlijdens met bijna 10 procent. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"