AP
Volledig scherm
© AP

“Bijna 250 mensen opgepakt bij nieuw protest tegen Loekasjenko”

Bij het protest tegen de Wit-Russische president Alexander Loekasjenko zijn volgens mensenrechtenorganisaties zaterdag minstens 245 mensen opgepakt. De organisatie Wesna meldt dat de meesten in de hoofdstad Minsk ingerekend werden. De Wit-Russische overheid houdt het op meer dan 100 arrestaties. De oppositie had zaterdag grote protesten gepland.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.