CLABOO MEDIA via REUTERS
Volledig scherm
© CLABOO MEDIA via REUTERS

Bijna 15.000 schapen verdronken bij Roemenië na kapseizen schip

Reddingswerkers hebben maar 254 van de bijna 15.000 schapen kunnen redden van het vrachtschip dat vorige week kapseisde voor de kust van Roemenië. De autoriteiten meldden vandaag dat duizenden schapen zijn verdronken.

2 reacties

 • Christine Laevers

  2 jaar geleden
  De stress van een Roemeens schaap is de reis, dan de wachttunnel en de eerste schapen 's morgens hebben nog geluk, maar het zoveelste schaap op het einde van de werkdag ??? De keel wordt handmatig overgesneden ? Is het mes altijd geslepen ? Ook op het einde van de dag ? Verdrinken was misschien meer merciful.
 • Ilse Braet

  2 jaar geleden
  verschrikkelijk, die dieren moeten hebben afgezien, door hun natte zware wol in het water... zal snel nog mijne schaapjes eens dichtnemen en binnen steken voor de nacht met lekkere brokjes en verse hooi. ongelooflijk hoe zoiets kan gebeuren. Dieren zijn niets meer waard voor de meesten.
 1. LIVE. Vandenbroucke: “Hebben bevestiging van 700.000 nieuwe AstraZeneca-vaccins, moet toelaten tweede prik risicopatiënten naar voren te halen”
  1

  LIVE. Vandenbrou­c­ke: “Hebben bevesti­ging van 700.000 nieuwe AstraZene­ca-vac­cins, moet toelaten tweede prik risicopa­tiën­ten naar voren te halen”

  Het Overlegcomité besliste vrijdag dat er vanaf volgende week zondag - net op tijd voor de achtste finales van de Rode Duivels op het EK Voetbal - nieuwe versoepelingen ingaan. Premier De Croo beklemtoonde wel dat we op onze hoede moeten blijven voor de andere varianten van het coronavirus, en benadrukte het belang van de tweede prik met het vaccin. Volg al het nieuws over het coronavirus in onze liveblog.
 2. Cocaïnevondst in fruitbedrijf leidt tot enorme afpersingszaak: huizen van werknemers beschoten, politie heeft handen vol met beveiliging honderden medewerkers
  NEDERLAND
  7

  Cocaïne­vondst in fruitbe­drijf leidt tot enorme afpersings­zaak: huizen van werknemers beschoten, politie heeft handen vol met beveili­ging honderden medewer­kers

  Nog niet eerder zijn in Nederland zoveel mensen beveiligd als in een bizarre afpersingszaak rond het fruitimportbedrijf De Groot Fresh Group in Hedel (provincie Gelderland). Tussen de 300 en 400 medewerkers, directieleden en hun familie lopen gevaar, schrijft De Telegraaf. De beveiligingsmaatregelen leggen een groot beslag op de capaciteit van de politie bij onze noorderburen.