Facebook/The Bartlett Bee Whisperer
Volledig scherm
© Facebook/The Bartlett Bee Whisperer

Bijenfluisteraar ontdekt gigantische nest in muur van huis

Op het eerste gezicht merk je niets bijzonders op aan deze bakstenen muur van een huis in de Amerikaanse staat Tennessee. Er moet een warmtecamera aan te pas komen om vast te stellen dat er wel degelijk iets aan de hand is. Gelukkig haalden de wanhopige eigenaars van deze woning in Germantown er een expert bij. Achter de bakstenen gevel zat een gigantisch bijennest verstopt.

15 reacties

 • Michel Jacobs

  3 jaar geleden
  Gratis isolatie, maar helaas misschien ook een vochtbrug! Zolang het maar geen Westelijke muur is, daar komen de meeste slagregens op terecht.
 • Gerrit Rodeyns

  3 jaar geleden
  Vermoed niet dat het een koudebrug zal zijn want een bijennest is warm! Van ideale spouwmuurisolatie gesproken.
 • Eli Cardoza

  3 jaar geleden
  ooh lijkt wel dat nest van die mensen in NL op zolder was ook gigantisch !!
 • Anne-Marie Decroix

  3 jaar geleden
  Prachtig werk der natuur (maar bij voorkeur niet in mijn eigen huis lol)
 • Jim Bianconero

  3 jaar geleden
  Tot ze ineens een gaatje vinden en in huis zitten. Dan zijn het beestjes meer, maar is het ongedierte zeker! Maar ik zou in eerste instantie hetzelfde zeggen, Griet!
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?