Volledig scherm
© AP

Biden zegt dat hij “erg genereuze brief” kreeg van Trump

Joe Biden brengt vandaag zijn eerste dag in het Witte Huis door als de nieuwe president van de Verenigde Staten. Daar wachtte hem in het Oval Office een brief van zijn voorganger Donald Trump. Hoewel die brak met de traditie en niet naar Bidens inauguratie kwam of zijn opvolger ontving in het Witte Huis, hield hij zich wel aan de traditie om hem een brief na te laten.

14 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  1 maand geleden
  Trump zijn brief was genereus, hij bevatte een waardebon voor een gratis overnachting in de Trumptower. Zo kan hij stoefen dat zelfs de nieuwe president klant van hem is.
 • Tina Colpaert

  1 maand geleden
  Haha Trump heeft ofwel de brief laten opstellen of hij doet het met iets in zn achterhoofd want uit liefdadigheid of respect zal het wel niet zijn!
 • Carlo Verstappen

  1 maand geleden
  Als de brief genereus was, heeft hij hem zelf niet opgesteld.
 • Patrick Braekeveldt

  1 maand geleden
  Als de vos de passie preekt ,boer pas op uw ganzen ,meer dan ooit van toepassing !
 • karin verwimp

  1 maand geleden
  Verbaasd me niet. Er hangt hem een impeachment boven het hoofd dat als gevolg kan hebben dat hem alle kansen om ooit opnieuw voor de ambt van president op te komen, kan ontnemen. Een narcist handelt enkel uit eigenbelang maar is daarom geen dommerik. Vaak zijn ze juist heel geslepen, ook in het om hun duimpke winden van anderen.
 1. Paus haalt tijdens bezoek aan Irak uit naar "waanzinnige barbaarsheid" van Islamitische Staat tegen de jezidi's

  Paus haalt tijdens bezoek aan Irak uit naar "waanzinni­ge barbaars­heid" van Islamiti­sche Staat tegen de jezidi's

  Paus Franciscus is vrijdag om 11.55 uur Belgische tijd in Bagdad geland voor het eerste en driedaags bezoek van een paus aan Irak en zijn eerste buitenlandse reis sinds de uitbraak van de Covid-19-pandemie. "Ik ben blij weer te reizen na vijftien maanden”, zei de Argentijnse kerkleider aan boord van het vliegtuig. Het bezoek is ‘een plicht’ aan het sedert vele jaren geschonden land, voegde hij eraan toe. Paus Franciscus haalde in een toespraak uit naar de “waanzinnige barbaarsheid” van terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) in 2014 tegen de jezidische minderheid in Irak.
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees