Verkozen president Joe Biden en verkozen vicepresident Kamala Harris.
Volledig scherm
Verkozen president Joe Biden en verkozen vicepresident Kamala Harris. © AP

Biden wint nu ook in Arizona volgens Amerikaanse media

De Amerikaanse verkozen president Joe Biden heeft nu ook de staat Arizona binnengehaald. Dat melden Amerikaanse media. 

11 reacties

 • Leon Dendoncker

  9 maanden geleden
  Dat Trump gewonnen heeft met de steun van Rusland, daar wordt door de Trumpfans weinig over gezegd. Trump wil de mensen gewoon tegen elkaar opzetten, en zijn vele rechtszaken vermijden,is dat jullie nog niet opgevallen. Hij weet goed genoeg dat hij verloren heeft.
 • Dirk Van Brussel

  9 maanden geleden
  Hubert, iedereen mag deelnemen aan verkiezingen, ook flutpartijen en maar goed ook. Een tweepartijen systeem heeft zijn grote nadelen ! Zie Griekenland : PASOK - Neo democratia waren einde twintigste eeuw die de lakens uitdeelden met alle gevolgen van dien.
 • Dirk Van Brussel

  9 maanden geleden
  Laurent Van De Velde, en waarom zou dit niet kunnen kloppen ? Er werd op het stembureau gestemd en per post ! Dus niets abnormaals. We kunnen alles in vraag stellen uiteraard !
 • Arne Schaillie

  9 maanden geleden
  Aan iedereen die toch nog twijfelt  deze verkiezingsuitslag, misschien moeten jullie toch nog eens wat research doen naar hoe het telsysteem daar werkt. Door hun telsysteem mogen in bepaalde staten stemmen die per post komen nog tot een week na de verkiezingen geldig geteld worden, indien deze op tijd verzonden zijn. Dit geeft ook alle soldaten die op buitenlandse missie zijn een kans om te stemmen. Al deze wetten die dat toelaten zijn goedgekeurd door de Hooggerechtshoven van de staten zelf.
 • Jose Van Hauwaert

  9 maanden geleden
  Laurent Van De Velde. De stemmem die op de verkiezingsdag werden uitgebracht werden inderdaad eerst geteld. De stemmen per brief en uit het buitenland mogen pas nadien geopend worden. Dit is dan ook nog eens in meerdere staten verschillend. Daar de overgrote meerderheid van de "per brief stemmen", gemiddeld 76% over de USA verdeelt, wist de tRump gang dat dit ging gebeuren. Laat het nu net de Republikeinse Gouverneurs en Rechters zijn die verklaren dat er geen Fraude geweest is.
 1. Zwangere vrouwen kunnen ergere symptomen krijgen door deltavariant: “Bescherm uzelf en uw baby via vaccin”

  Zwangere vrouwen kunnen ergere symptomen krijgen door deltavari­ant: “Bescherm uzelf en uw baby via vaccin”

  De Engelse hoofdverloskundige Jacqueline Dunkley-Bent dringt er bij haar collega’s op aan om meer zwangere vrouwen aan te moedigen tot vaccinatie tegen het coronavirus. Momenteel laten heel wat zwangere vrouwen zich niet vaccineren. Uit een onderzoek van de universiteit van Oxford is onlangs echter gebleken dat zij ergere symptomen kunnen krijgen wanneer ze geconfronteerd worden met de deltavariant van het virus.