AP
Volledig scherm
© AP

Biden stelt plan voor om coronacrisis aan te pakken: “Erfenis van Trump nog veel erger dan gedacht”

“Laat mij heel duidelijk zijn. Het zal slechter worden vooraleer het beter wordt. De dodentol vanwege corona zal waarschijnlijk volgende maand de 500.000 overschrijden.” Joe Biden wond er geen doekjes om tijdens zijn eerste persconferentie als president van Amerika. Daarin stelde hij zijn plan voor in de strijd tegen Covid-19. Het hoofd van zijn coronateam liet intussen optekenen dat “de erfenis van Trump nog veel erger is dan verwacht”.

39 reacties

 • marc van de poel

  1 jaar geleden
  Populist. In Amerika is het niet erger dan in Spanje, België of Italië. Procentueel gezien hebben ze de helft van de Belgische doden.
 • Gertie Daerden

  1 jaar geleden
  China is alvast blij met de regering Biden, en dat belooft niet veel goeds. Australië is zowat het enige land dat snapt dat China in bedwang is gehouden door Trump. Leden van de Trump administration mogen China niet meer binnen, want je mag er alleen binnen als je doet wat zij zeggen !! En we zullen zien of Biden ook Kim Jong Un de hand gaat schudden. Er is meer dan corona in de wereld.
 • Jean West

  1 jaar geleden
  Je mag zoveel regels en maatregelen nemen als je wil men moet ze ook volgen. In België voorbeelden genoeg.
 • Ives Ameel

  1 jaar geleden
  Dat liedje hoor je iedere keer als een nieuwe regering aantreed, niets nieuws dus.
 • Christine Laevers

  1 jaar geleden
  Jozef Vermeulen : Biden draagt er soms twee. Een echt tegen het virus en een stoffen voor de kleur. Mijn bron: BFM-TV Frankrijk. Kijk eens goed als je hem ziet. Ik heb het gezien dat hij er twee droeg!