De Amerikaanse president Joe Biden.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden. © EPA

Biden stelt “historisch” investeringsplan van 1,75 biljoen dollar voor

BuitenlandDe Amerikaanse president Joe Biden heeft de nieuwe lijnen van zijn “historisch” investeringsplan bekendgemaakt. Biden vertrouwt erop dat alle facties van de Democratische Partij het plan zullen steunen. Het ‘Build Back Better’-plan zorgt al weken voor spanningen binnen Bidens partij.

3 reacties

 • Luc Lepoudre

  1 jaar geleden
  Ze gaan "de planeet redden". Jaja... Heel het circus opgezet om de levensstandaard volledig te herzien nu er voor het eerst onontkoombaar met een machtige deelgenoot in het oosten moet gedeeld worden.
 • Christine Laevers

  1 jaar geleden
  Er moet heel dringend een economische ommezwaai komen die de mensen weinig zeer doet. Dat is de grote uitdaging. De climate change hoeft niet negatief te zijn; ze kan bron zijn van heel veel nieuwe initiatieven die economisch rendabel zullen zijn. Biden heeft gelijk. Ook Macron heeft gelijk. Hij heeft een plan voor Frankrijk 2030. Dat het zagen en klagen mag stoppen en dat er gehandeld wordt in het belang van iedereen.
 • Jacques-Philippe Leclerc

  1 jaar geleden
  Biden stelt “historisch” investeringsplan van $1,75 biljoen voor? Biden heeft geen enkele cent, laat staan $1,75 biljoen. Amerika heeft $26.70 biljoen aan schulden, dat nooit terugbetaald kan worden. De rente alleen is bijna $524 miljard p/jaar. Deze grote welvaart in Amerika, bestaat niet dankzij de collectieve opoffering van $1,75 biljoen aan 'het gemeenschappelijke goed', maar dankzij de productieve genialiteit van vrije mensen. Eindeloos geld $$$ drukken op volle toeren helpt niemand.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.