Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Biden last vaccinatieplicht voor werknemers in

Tientallen miljoenen Amerikaanse werknemers moeten voor 4 januari 2022 volledig gevaccineerd zijn. Werknemers die weigeren, moeten zich minstens eenmaal per week laten testen. Dat meldt het kabinet van president Joe Biden donderdag.

23 reacties

 • dirk claeys

  1 jaar geleden
  Goede zaak, elke week testen wie niet gevaccineerd is, en zelf betalen, UZ Gent zal geen bedden meer houden voor corona, goede beslissing, !
 • Dirk Dieleman

  1 jaar geleden
  Deze president is een van de zwakste, zowel zijn binnenlandse als buitenlandse beleid! Het is alsof hij geen krachtige besluiten kan nemen en als het dan toch eens gebeurt, zwakt hij het nadien af! Amerika is als Rusland maanden nadat de muur werd neergehaald, blut met enorme schulden die ze dan op de verkeerde plaatsen gaat innen en krijg je het domino-effect waar China dan van profiteert!
 • RENE LENAERTS

  1 jaar geleden
  En wanneer gaat dat hier gebeuren?
 • Sven D'Hooghe

  1 jaar geleden
  Allemaal mooi in theorie maar dit gaat in (bijna) elke staat tot het hoogste hof aangevochten worden en die kermis zal duren tot het supreme court ... dat in handen is van de conservatieven. Kortom politieke zelfmoord van de Democraten zonder enig resultaat.
 • Sylvain Helsen

  1 jaar geleden
  Het risico dat je sterft van het vaccin tegen het coronavirus is te verwaarlozen in vergelijking met het risico dat je sterft als gevolg van besmetting met het coronavirus. De mensen die zich niet laten vaccineren zijn doodsbang voor het vaccin tegen het coronavirus. Maar ze hoeven niet bang te zijn voor het vaccin! Want ze zouden beter bang zijn voor het coronavirus zelf. Want ze zouden wel eens een keer minder gezond kunnen zijn dan ze zich inbeelden. Ze pikken volop de ziekenhuisbedden in.