De verkozen president Joe Biden haalt nu ook de staat Georgia binnen.
Volledig scherm
De verkozen president Joe Biden haalt nu ook de staat Georgia binnen. © Photo News

Biden haalt nu ook Georgia binnen en wint verkiezingen met ruime meerderheid van 306 kiesmannen

Verschillende Amerikaanse media hebben vrijdagavond de laatste staten toegewezen. Huidig president Donald Trump haalt volgens hen North Carolina binnen, Joe Biden wint dan weer in Georgia.

15 reacties

 • Erwin Van Roy

  10 maanden geleden
  Eric Eraly zo werkt het niet hoor. Ze gaan ze hertellen omdat de marge zo klein is wordt dat automatisch gedaan. Biden is als winnaar uitgeroepen wat normaal is. alle stemmen worden nu verzameld en opnieuw geteld en ja elke legale stem maar dat waren ze ook allemaal. de post stemmen zijn allemaal legaal. Anders moet je eerst per staat de wetgeving eens lezen voor je reacties schrijft en Trump dicteert.
 • Liesbeth Cuppens

  10 maanden geleden
  Trump zal zijn verlies nooit toegeven, omdat hij denkt dat hij dan een 'loser' is. In principe heeft hij de verkiezingen inderdaad verloren. In hoeverre de tweede betekenis van het woord toepasselijk is, is voer voor discussie.
 • luc caels

  10 maanden geleden
  Hij is de winnaar zoveel is duidelijk. Het wordt tijd dat dat paljaske zijn verlies toegeeft.
 • Jerome Steens

  10 maanden geleden
  Er is nog helemaal niks gewonnen , alles wordt betwist in de rechtzaken .
 • Jeroen Beckers

  10 maanden geleden
  Een Trump aan de macht die overal z'n eigen (gepolitiseerde) mannetjes geposteerd had, die telkens de rechtbanken en z'n favoriete media onder druk zette, bovendien z'n milities aanspoorde tot voter-intimidation en dan zou er zwaar gefraudeerd zijn door de oppositie terwijl oranjeman nergens iets kan bewijzen? Z'n nederlaag was onder normale omstandigheden nog veel groter geweest.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Mysterieus bericht op Gabby's gsm deed alarmbellen afgaan bij ouders: klopjacht op haar verloofde gaat verder
  Play

  Mysterieus bericht op Gabby's gsm deed alarmbel­len afgaan bij ouders: klopjacht op haar verloofde gaat verder

  De alarmbellen gingen af bij de familie van Gabby Petito (22) uit Long Island na een mysterieus bericht verstuurd vanop haar gsm naar haar moeder, Nichole Schmidt, op 27 augustus. De sms verwees naar Stan, de grootvader van Gabby. Maar volgens Schmidt noemde Gabby hem nooit Stan. De politie is haar externe harde schijf nu helemaal aan het uitpluizen. Intussen blijkt uit het YouTube-filmpje van het koppel dat Brian Laundrie (23) voor de verdwijning van zijn verloofde tijdens hun roadtrip een thriller aan het lezen was over drie vermiste vrouwen.