President Joe Biden wil dat zijn opvolger Donald Trump geen geheime informatie meer krijgt van de inlichtingendiensten.
Volledig scherm
President Joe Biden wil dat zijn opvolger Donald Trump geen geheime informatie meer krijgt van de inlichtingendiensten. © AP

Biden: geen ‘top secret’ informatie meer voor Trump

De Amerikaanse president Joe Biden heeft vrijdag gezegd dat zijn voorganger Donald Trump geen geheime inlichtingenberichten meer moet ontvangen. Het is traditie dat oud-presidenten van de Verenigde Staten regelmatig geheime informatie krijgen.

45 reacties

 • Gertie Daerden

  7 maanden geleden
  De "topsecret" banden met China van zowel vader als zoon Biden, wil men uiteraard weghouden bij Trump. Niet lang en de VS staat onder Chineesachtig communistisch regime en niet alleen de VS trouwens. Blijkbaar hebben ze dat enkel in Australië begrepen (zie skynews Australia). Trump mag dan narcist zijn, alles beter dan marionetten van China. En men beseft nog niet goed, wie hier in Europa aan de touwen trekt, benieuwd welke "narcist" hier de Chinese touwen durft doorknippen.
 • André Van Elslande

  7 maanden geleden
  Gelukkig datBiden niet hetkarakter heeft van Trump ! Dat zou wat geweest zijn ! Een narcist, leugenaar, bedrieger tegenover iemand die met ervaring in eer en geweten zal proberen de democratie te herstellen volgens d e grondwet. Trump wilde een tweede amtstermijn niet voor het amerikaanse volk te dienen maar om zijn privé financiële schulden te betalen via de staat. Nu zal dat moeilijk lukken en zit hij met een formidabele kater !
 • Henri Papel

  7 maanden geleden
  Chantal dromen mag en kan geen kwaad.
 • Chantal Naessens

  7 maanden geleden
  Volgende president is terug Trump
 • Eric Grosemans

  7 maanden geleden
  Is toch maar normaal, Trump is president af, en heeft geen zaken meer bij geheime informatie. Hoelang zou Obama nog dergelijke info gekregen hebben onder Trump? Zal ook niet lang meer geweest zijn. Trump fans zouden dat ook maar normaal gevonden hebben.
 1. Ongetrouwde vrouw uit Peking strijdt voor recht om eicellen in te vriezen

  Ongetrouw­de vrouw uit Peking strijdt voor recht om eicellen in te vriezen

  De rechtszaak van een ongetrouwde vrouw uit Peking die strijdt voor het recht om haar eicellen te laten invriezen, vindt vandaag plaats in de rechtbank van de Chinese hoofdstad. De vrouw, Teresa Xu, wacht sinds december 2019 op een tweede hoorzitting. Xu klaagt een ziekenhuis aan dat haar in november 2018 aanzette om op natuurlijke wijze een kind te krijgen in plaats van haar eicellen te laten invriezen en haar dwong om een huwelijkscontract te laten zien. Volgens de wet in het land hebben enkel getrouwde koppels toegang tot reproductiediensten.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.