De Amerikaanse presidentskandidaat voor de Democraten, Joe Biden.
Volledig scherm
De Amerikaanse presidentskandidaat voor de Democraten, Joe Biden. © REUTERS

Biden: “Beter geen debat als Trump nog Covid-19 heeft”

De Democratische presidentskandidaat Joe Biden vindt dat het geplande debat tussen hem en president Donald Trump van 15 oktober niet door zou moeten gaan als Trump op dat moment nog Covid-19 heeft. In een toespraak hekelde hij ook de verdeeldheid die door sommigen wordt gezaaid, zonder Trump bij naam te noemen.

 1. Vinger aan de polls. Wie staat er het best voor in de peilingen, Joe Biden of Donald Trump?

  Vinger aan de polls. Wie staat er het best voor in de peilingen, Joe Biden of Donald Trump?

  Op 3 november trekken de Amerikanen naar de stembus voor misschien wel de belangrijkste verkiezingen in hun leven. Zal Donald Trump zijn verblijf in het Witte Huis met vier jaar verlengd zien, of moet hij plaats ruimen voor zijn Democratische tegenstander Joe Biden? Elke dag geven we u een stand van zaken van de peilingen en de voorspellingen, onder het voorbehoud dat niets zeker is tot alle stemmen geteld zijn.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 3. Vlaamse onderzoeker in VS getuigt over experimentele coronamedicijnen Trump: “Risicovolle en niet-goedgekeurde behandeling”

  Vlaamse onderzoe­ker in VS getuigt over experimen­te­le coronamedi­cij­nen Trump: “Risicovol­le en niet-goedgekeur­de behande­ling”

  Er rijzen heel wat vragen over de experimentele behandeling die Donald Trump toegediend kreeg na zijn coronabesmetting. Lander Foquet, een Vlaamse onderzoeker van infectieziekten die al 5 jaar in de VS woont, stelt dat Trumps medicatie wel wat risico’s inhoudt en dat hij verre van hersteld is. “De president houdt de schijn hoog om geen kiezers te verliezen.”