Joe Biden tijdens het vragenuurtje in Ohio.
Volledig scherm
Joe Biden tijdens het vragenuurtje in Ohio. © AP

Biden bespreekt vaccins in eerste ‘vragenuurtje’: kinderen onder de 12 mogelijk in augustus al aan de beurt

De Amerikaanse president Joe Biden gaf woensdagavond (lokale tijd) zijn eerste zogenoemde ‘town hall meeting’ sinds zijn aantreden als president. Het ‘vragenuurtje’ werd live uitgezonden door CNN vanuit de staat Ohio.

 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. Biden kijkt terug op jaar coronavirus tijdens 4 juli-viering VS: “We herrijzen uit pandemie en isolatie”

  Biden kijkt terug op jaar coronavi­rus tijdens 4 ju­li-vie­ring VS: “We herrijzen uit pandemie en isolatie”

  De Amerikaanse president Joe Biden heeft de nationale Onafhankelijkheidsdag zondag aangegrepen om de voortgang te vieren in de strijd tegen de coronapandemie. In de tuin van het Witte Huis waren duizend mensen uitgenodigd voor een plechtigheid. Dit was het grootste evenement in het Witte Huis sinds het aantreden van Biden, schrijft The New York Times. Biden riep zijn landgenoten op zich te laten vaccineren en noemde dat de “meest patriottische” daad.