De Amerikaanse president Biden na zijn toespraak bij de inlichtingendiensten.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Biden na zijn toespraak bij de inlichtingendiensten. © AP

Biden beschuldigt Rusland ervan midterms in 2022 te willen verstoren

De Amerikaanse president Joe Biden beschuldigde Rusland ervan de tussentijdse verkiezingen van 2022 te willen verstoren door het verspreiden van "desinformatie". Dat zei Biden tijdens een toespraak bij de inlichtingendiensten.

 1. Biden reageert op toespraak Poetin: “VS en hun bondgenoten zullen zich niet laten intimideren”
  Play
  Update

  Biden reageert op toespraak Poetin: “VS en hun bondgeno­ten zullen zich niet laten intimide­ren”

  De Amerikaanse president Joe Biden heeft vrijdag in een toespraak in het Witte Huis gezegd dat de Verenigde Staten en hun bondgenoten zich niet zullen laten intimideren door de Russische president Vladimir Poetin. Hij beloofde dat de NAVO "elke centimeter" van haar grondgebied zal verdedigen. Het Witte Huis ziet echter geen reden tot spoed bij het behandelen van het Oekraïense verzoek tot versneld toetreden tot de NAVO.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 3. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.