REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Bezoekers Disneyland Parijs betalen voortaan 8 tot 15 euro extra per attractie om lange wachtrijen te skippen

De FastPass, die het mogelijk maakt om lange wachtrijen aan de meest populaire attracties in Disneyland Parijs te skippen, verdwijnt binnenkort. Het systeem wordt vervangen door Disney Premier Access, een betaalsysteem waarmee je per attractie en per persoon 8 tot 15 euro extra betaalt om geen uren te moeten aanschuiven.

41 reacties

 • Noël Laperre

  1 maand geleden
  Vraag dan meteen 1.001€/pers entree en alles is opgelost. Geen gepeupel en een hoop desillusies minder voor iedereen.
 • Manu Reynaers

  2 maanden geleden
  Onjuiste informatie: de fast-pass was verre van gratis, je had de Keuze om elke de populairste attracties eenmalig de lijn te skippen of de nog duurdere premium fastpass voor onbeperkt access.
 • Danny Govaerts

  2 maanden geleden
  De neergang van hun parken is in gezet want wordt deze formule op sommige attracties een topper gaan er twee soorten aanschuif rijen gevormd worden. En dan gaat een groep bezoekers afhaken. Het begin van apartheid is in gezet de bezoeker en de bezoeker met geld te veel. Gaat hier het centrum voor gelijkheid geen bezwaar maken.
 • Robert Van Garderen

  2 maanden geleden
  Per persoon per attractie?!? Over uitwringen van je klanten gesproken. Ik heb gehoord dat de Efteling ook erg leuk is.
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Waarom dat nodig is. Dat noemt winstmaximalisatie in de huidige economie. Uitzoeken hoe ver je de prijs maximaal kan opdrijven en waar het omslagpunt ligt. Als de consument dat overneemt gaat die uitzoeken hoe groot zijn korting maximaal kan worden door verstandig (online) te kopen. De werknemer gaat experimenteren met hoe laag hij zijn prestatie kan laten zakken vooraleer ontslag dreigt. Met een minimum aan kosten of inspanningen het maximale er uit halen. Zie je nu in alles.