De Amerikaanse president Joe Biden is omstreeks 12.00 uur uit ons land vertrokken.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden is omstreeks 12.00 uur uit ons land vertrokken. © AP

Bezoek van Biden aan ons land zit erop, Amerikaanse president is rond 12.00 uur vertrokken naar Polen

Vandaag heeft de Amerikaanse president Joe Biden (79) zijn laatste uren doorgebracht in ons land. De president landde woensdagavond omstreeks 21.00 uur in Melsbroek en woonde gisteren een top van de NAVO, de Europese Unie én de G7 bij. De Air Force One vertrok iets voor 12.00 uur vanop de militaire luchthaven van Melsbroek naar Polen, Bidens volgende bestemming. 

 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.
 2. AOC beschuldigt twee rechters van Amerikaans Hooggerechtshof van meineed

  AOC beschul­digt twee rechters van Amerikaans Hoogge­rechts­hof van meineed

  De Amerikaanse Democratische volksvertegenwoordiger Alexandria Ocasio-Cortez, bijgenaamd AOC, wil dat het Huis van Afgevaardigden een onderzoek instelt naar twee rechters van het Amerikaanse Hooggerechtshof die stemden voor de vernietiging van het arrest Roe versus Wade uit 1973. Volgens AOC hebben beide mannen tijdens de hoorzittingen in de Senaat in aanloop naar hun benoeming gelogen over hun opvattingen over het arrest.