Bewakingsbeelden tonen hoe vrouw vuur opent op luchthaven in Texas en vervolgens wordt neergeschoten: “Ik ga deze boel opblazen!”

Maandagochtend heeft een vrouwelijke schutter vuur geopend in een luchthaven in Dallas, in de Amerikaanse staat Texas. Op de beelden is te zien hoe de vrouw haar geweer naar het plafond richt en meerdere schoten lost. Wanneer ze wordt geconfronteerd door een politieagent vuurt ze in zijn richting. Agenten in het luchthavengebouw schieten de vrouw vervolgens in de benen. Volgens getuigen riep de vrouw: “Ik ga deze boel opblazen!” alvorens haar geweer boven te halen. 

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.