De Braziliaanse president Jair Bolsonaro omringd door bodyguards in Rome.
Volledig scherm
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro omringd door bodyguards in Rome. © EPA

Bewakingsagenten Bolsonaro gebruiken geweld tegen journalisten in Rome

Bewakingsagenten van de Braziliaanse president Jair Bolsonaro hebben geweld gebruikt tegen journalisten die verslag uitbrachten van zijn reis naar Rome voor de economische vergaderingen van de Groep van 20. Dat melden lokale media zondag.

9 reacties

 • jan tobbak

  3 maanden geleden
  ze doen hun werk waar ze voor betaald worden
 • Tamsin Andersen

  3 maanden geleden
  Nu de andere “wereldleiders” niet meer op goede voet moeten staan met Trump, kunnen ze Bolsonaro laten vallen als een baksteen. Wat een “leiderschap”, dit verdient een staande ovatie !
 • Jean Vangronsvelt

  3 maanden geleden
  Ze kunnen niet hard genoeg aan gepakt worden, hebben al vele doden op hun geweten, waar niets aan gedaan wordt.Wat ze met president Trump hebben gedaan proberen ze nu ook met Bolsonaro. De MEDIA is het virus.
 • Jan-piet Janssens

  3 maanden geleden
  Jullie geven een vertekend beeld van de situatie in Brazilië en de USA. Als je de EU als een blok bekijkt, dan zijn er in de EU 1.500.000 covid doden te betreuren. Doen wij het dan zoveel beter?
 • francis vanoverschelde

  3 maanden geleden
  Bolsonaro heeft gelijk . Met of zonder Lockdown . Zelfde resultaat
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. LIVE. Denemarken heft alle coronaregels op: “We verwelkomen het leven dat we kenden voor corona”
  Play

  LIVE. Denemarken heft alle coronare­gels op: “We verwelko­men het leven dat we kenden voor corona”

  De quarantaineregels in het onderwijs worden versoepeld, zo heeft de interministeriële conferentie Gezondheid vanavond beslist. Klassen moeten bijvoorbeeld niet meer sluiten als vier leerlingen besmet zijn. Vanavond maakte Denemarken ook bekend dat het volgende week alle coronamaatregelen afschaft. Ondertussen nadert het gemiddeld aantal dagelijkse besmettingen in ons eigen land de kaap van 50.000. Het werkelijke aantal ligt volgens viroloog Steven Van Gucht echter hoger. “We spreken over 100.000 à 200.000 besmettingen per dag”, zegt hij bij HLN LIVE. Lees alle nieuwe ontwikkelingen rond het coronavirus in dit liveblog.