Betogingen over de hele wereld tegen Israëlische aanvallen op Gaza

UPDATEIn Europese steden zijn betogers zaterdag de straat opgegaan uit solidariteit met de Palestijnen. Zo liepen duizenden mensen door Hyde Park in Londen, waarbij ze’ bevrijd Palestina!’ riepen bij de Israëlische ambassade.  Ook in Sydney en Melbourne - de twee grootste steden van Australië -, de Indonesische hoofdstad Djakarta en de Pakistaanse stad Karachi kwamen mensen op straat. 

103 reacties

 • marianne torfs

  1 jaar geleden
  Hier nemen ze onze woning af , armen mensen van hier hebben geen kans nog om een sociale woning te bemachtigen . En de jongeren kwamen ook protesteren om hun vrijheid maar werden met geweld verjaagd . Deze niet , geen corona maatregelen meer . Die versprijden dat niet , om van te walgen
 • Paul Hendriks

  1 jaar geleden
  De hoogste tijd om eens betogingen tegen hamas te organiseren, ik ben zeker geen fan van hamas.
 • maxi lauw

  1 jaar geleden
  Het ergste vind ik dat onschuldige mensen zoals kinderen worden vermoord.. is het normaal dat een soldaat je huis binnen dringt je moeder, vader, kleine zussen en broers vermoord?? Dit is niet te accepteren overal in de wereld!
 • Mario Roman

  1 jaar geleden
  Als die gasten persée willen betogen tegen de aanvallen van Israël, mogen ze wel niet vergeten dat Hamas zelf begonnen is met het afvuren van raketten. En dat ze gaan betogen in Israël en de Gaza, maar niet hier. Wij hebben daar niks mee te maken
 • Philip Vertommen

  1 jaar geleden
  Dit zal nooit opgelost worden zolang er extremisten in beide kampen zitten, is de voorbije 100 jaar niet gelukt en zal ook de volgende 100 jaar niet lukken. Daarnaast wie laat dergelijke betogingen toe, wat feesten in het ter kameren bos kan niet, maar dit wel. Juist of Israel gaat wakker liggen hiervan.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.