Volledig scherm
© Photo News

Betoging tegen politiegeweld ontspoort in Frankrijk: bijna 100 agenten gewond

Bij talrijke betogingen tegen een nieuwe wet voor ‘algemene veiligheid’ en tegen politiegeweld zijn in Frankrijk zaterdag bijna 100 agenten en gendarmes gewond geraakt. Dat zegt de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zondag op Twitter. Op sociale media zijn beelden verspreid van groepen betogers die agenten in elkaar slaan.

9 reacties

 • Andy Vande Reyd

  2 maanden geleden
  Dat krijg je met de Westerse pamperpolitiek, politie is tegenwoordig de pispaal en mag zich vooral niet verdedigen. Gezellig boeltje wordt dat hier...
 • Peter De Sadeleir

  2 maanden geleden
  Geef de politie meer verdedigingsmiddelen om dit krapuul aan te pakken en pas overal het rechtsysteem aan zodat men ze kan veroordelen zoals het hoort inplaats van ze na een uur vrij te laten, dit is altijd een slag in het gezicht van de ordediensten.
 • Kevin Cunningham

  2 maanden geleden
  Misschien moet de politie overal in staking gaan en zie wat er gebeurd? 
 • Patrick Jonckheere

  2 maanden geleden
  Dat ze weer de legerdienst invoeren. Zullen dan leren wat gedrag en respect is. Maar het zijn altijd dezelfde die amok maken.
 • gustaaf carpels

  2 maanden geleden
  Foto's of politiegeweld fimen wettelijk verbieden is een brug te ver in een demoncratie. Maar geweld tegen politie,brandweer,ambulanciers, dokters en verplegend personeel ook niet en moet echt strenger bestraft worden zodatSituaties zoals in Brussel enz verdwijnen  
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen