Een manager van een tankstation in de VS is ontslagen nadat hij de verkeerde literprijs had ingevoerd. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Een manager van een tankstation in de VS is ontslagen nadat hij de verkeerde literprijs had ingevoerd. Foto ter illustratie. © René Wiegmink / ProNews

Bestuurders tanken massaal benzine voor amper 17 cent per liter, manager tankstation ontdekt zijn fout pas de volgende ochtend

Bij een tankstation in Rancho Cordov in de Amerikaanse staat Californië braken vorige week bijna rellen uit nadat de manager van een tankstation per ongeluk een verkeerde prijs had ingevoerd. Hierdoor konden klanten hun auto's voltanken voor een bedrag dat tien keer lager lag dan de werkelijke prijs.

10 reacties

 • Pierre Vaneylen

  2 maanden geleden
  Hebberigheid kent geen grenzen. eerlijkheidis zeer ver zoek.
 • Stefaan Baert

  2 maanden geleden
  Is de werkgever niet verzekerd? Mooi dat hij de schade probeert terug te betalen. Zo iemand ontslaan is ook een grote vergissing.
 • Jan Vandaele

  2 maanden geleden
  Waar zijn de beloofde prijsverlagingen voor de pomp veel beloftes maken maar de rest geen verantwoordelijkheid nemen .Minister zou ontslag moeten nemen om zulke leugens voor waarheid te nemen .
 • karin verwimp

  2 maanden geleden
  Ik kan degenen die snel gingen tanken wel begrijpen. California zit qua brandstofprijzen een flink pak hoger dan het het nationaal gemiddelde. En op 1 juli gaan die ook nog eens 2.8 cent omhoog gaan door de jaarlijkse indexatie van de gas tax. Ook de sales tax wordt dan verhoogd van 0.055 naar 0.090 cent per gallon. Als je dan weet dat ze vaak veel grotere afstanden dan wij af moeten leggen en de tank van een beetje serieuze wagen al rap aan de 20 US gallon zit...
 • Jony Debt

  2 maanden geleden
  Via camera de profiteurs achterhalen en beboeten. Ze wisten maar al te goed dat dit verkeerd was.Bankkaarten kunnen het bewijs vormen.