Wake voor de slachtoffers van het drama in Wisconsin.
Volledig scherm
Wake voor de slachtoffers van het drama in Wisconsin. © AFP

Bestuurder die inreed op kerstparade in Wisconsin riskeert aanklacht voor vijf moorden

De automobilist die met zijn voertuig is ingereden op een kerstparade in het Amerikaanse Wisconsin, riskeert een aanklacht voor vijf moorden. Dat hebben de Amerikaanse autoriteiten gemeld na het drama.

7 reacties

 • roger Rymen

  1 jaar geleden
  De rest van zijn leven in de cel. In België zou hij een enkelbandje krijgen (misschien mag hij de kleur nog kiezen ook).
 • Frans Peeters

  1 jaar geleden
  Natuurlijk, huiselijke onenigheid was de oorzaak en dat wist de media zeker
 • Dirk Verschoore

  1 jaar geleden
  als je een misdrijf begaat "riskeert" ge niets, je dient gewoon gestraft te worden, niet meer en niet minder
 • Marc Vinck

  1 jaar geleden
  Die mens komt nooit meer vrij, dat is al een geruststelling. We zijn niet in Belgie
 • Paul Boutsen

  1 jaar geleden
  Het ging om een crimineel, gekend in het BLM-milieu die voor de politie op de vlucht was. Waar blijft de reactie van Biden, Harris en onze Soenens? Of is het ook weer Trump zijn fout?
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. Aanwezigen getuigen over fatale kerstparade in VS: “Oorverdovend geschreeuw en gehuil van mensen die waren aangereden”

  Aanwezigen getuigen over fatale kerstpara­de in VS: “Oorverdo­vend geschreeuw en gehuil van mensen die waren aangereden”

  Ooggetuigen van de fatale kerstparade in de Amerikaanse stad Waukesha, in de staat Wisconsin reageren verontwaardigd op het incident. Zondag reed daar een rode SUV aan hoge snelheid in op een massa. Daarbij kwamen vijf personen om het leven en raakten meer dan 40 mensen gewond. Er zouden eveneens kinderen onder de slachtoffers zijn. “Ik hield het hoofd van een klein meisje in mijn handen, ze was aan het schokken en ze bloedde uit haar oren”, vertelt een ooggetuige.