Senator Bernie Sanders
Volledig scherm
Senator Bernie Sanders © AP

Bernie Sanders verontschuldigt zich bij voormalige campagnemedewerksters na beschuldigingen van seksisme en discriminatie

Senator Bernie Sanders heeft in een interview aan nieuwszender CNN gezegd dat hij niet op de hoogte was van de beschuldigingen van seksisme en loondiscriminatie binnen zijn campagneteam dat hem in 2016 aan een nominatie voor de Democraten moest helpen. De senator beloofde om “beter te doen”, als hij zich opnieuw kandidaat zou stellen voor de presidentsverkiezingen in 2020. 

2 reacties

 • Daniel Wouters

  3 jaar geleden
  U verontschuldigen voor wat andere gedaan hebben,in welke gekke wereld leven we nu,straks durft niemand nog iets uitvoeren.
 • Jean De Grande

  3 jaar geleden
  Zo te lezen gaat het over zijn team en niet over Sanders zelf. Blijkbaar heeft la clinton haar campagne ingezet.
 1. Stafchef van Merkel: “Gevaccineerden gaan zeker meer vrijheden hebben dan ongevaccineerden”
  48

  Stafchef van Merkel: “Gevacci­neer­den gaan zeker meer vrijheden hebben dan ongevacci­neer­den”

  Voor wie nog niet gevaccineerd is tegen het coronavirus, kunnen er in Duitsland in de komende maanden extra coronabeperkingen worden ingevoerd. Dat zei het hoofd van de Duitse kanselarij, Helge Braun, zondag in een interview met de krant Bild. De stafchef van bondskanselier Angela Merkel roept alle inwoners op om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Hij wijst er daarbij op dat de vaccins zowat 90 procent doeltreffend zijn bij het vermijden van ernstige ziekte "en de gevaccineerden gaan zeker meer vrijheden hebben dan de ongevaccineerden".
 2. Bosbrand ten westen van Barcelona loopt uit de hand, ook evacuaties door grote bosbranden in westen Sardinië
  1

  Bosbrand ten westen van Barcelona loopt uit de hand, ook evacuaties door grote bosbranden in westen Sardinië

  In het noordoosten van Spanje is een bosbrand op zowat 100 kilometer ten westen van Barcelona uit de hand gelopen. De vlammen hebben tot nu toe 1.100 hectare bos en landbouwgrond in de as gelegd, zo meldde de Catalaanse dienst voor bosbeheer zondag. Ook zijn er grote bosbranden op het westen van het Italiaanse eiland Sardinië die circa vierhonderd mensen van huis verdreven. Ze zijn in de nacht van zaterdag op zondag geëvacueerd.