Senator Bernie Sanders
Volledig scherm
Senator Bernie Sanders © AP

Bernie Sanders verontschuldigt zich bij voormalige campagnemedewerksters na beschuldigingen van seksisme en discriminatie

Senator Bernie Sanders heeft in een interview aan nieuwszender CNN gezegd dat hij niet op de hoogte was van de beschuldigingen van seksisme en loondiscriminatie binnen zijn campagneteam dat hem in 2016 aan een nominatie voor de Democraten moest helpen. De senator beloofde om “beter te doen”, als hij zich opnieuw kandidaat zou stellen voor de presidentsverkiezingen in 2020. 

2 reacties

 • Daniel Wouters

  2 jaar geleden
  U verontschuldigen voor wat andere gedaan hebben,in welke gekke wereld leven we nu,straks durft niemand nog iets uitvoeren.
 • Jean De Grande

  2 jaar geleden
  Zo te lezen gaat het over zijn team en niet over Sanders zelf. Blijkbaar heeft la clinton haar campagne ingezet.
 1. Meisje komt vast te zitten onder speelkussens in Nederlandse recreatieplas en sterft

  Meisje komt vast te zitten onder speelkus­sens in Nederland­se recreatie­plas en sterft

  Bij een ernstig ongeluk aan een waterspeelpark in een populaire recreatieplas in Nederland is een meisje omgekomen. Het kind van een jaar of 9 oud was woensdagmiddag vast komen te zitten onder een speelkussen op het water. Enkele jongens merkten haar plots op, trokken haar los en haalden haar uit de plas. Na reanimatie ter plaatse werd het kind ernstig gewond naar het ziekenhuis gesneld. Maar daar is ze helaas overleden, meldt de politie vrijdagochtend.
 2. Poetin over gesprek met Biden: “Geen vriendschap, wel pragmatische dialoog”. Biden beklemtoont “nood aan basisregels”

  Poetin over gesprek met Biden: “Geen vriend­schap, wel pragmati­sche dialoog”. Biden beklem­toont “nood aan basisre­gels”

  De langverwachte ontmoeting tussen de Amerikaanse president Joe Biden en zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin die iets na de middag begon, is ondertussen afgelopen. De twee wereldleiders schudden elkaar kort de hand voor de start van hun gesprek. “Het is altijd beter om elkaar face to face te zien”, zei Biden bij aanvang. Een stelling die hij ook na afloop herhaalde. Volgens beide leiders was er tijdens de ontmoeting geen sprake van vijandigheid. Poetin en Biden gaven achteraf elk apart een persconferentie.