De bewuste foto van Bernie Sanders aan het Capitool op de inauguratie van president Joe Biden.
Volledig scherm
De bewuste foto van Bernie Sanders aan het Capitool op de inauguratie van president Joe Biden. © AFP

Bernie Sanders omarmt zijn meme en verkoopt nu truien met beroemde foto voor het goede doel

Bernie Sanders gaat behoorlijk viraal met een foto die van hem werd gemaakt tijdens de inauguratie van president Joe Biden. Daarom besloot de oud-presidentskandidaat de populaire foto op truien te drukken, om ze te verkopen voor het goede doel.

7 reacties

 • Marie Vanakker

  1 maand geleden
  Karel Tichmann Bernie is de eerlijkste en beste mens uit heel de senaat . Mocht hij president geweest zijn ipv Biden had heel de wereld er beter bij gevaren. Niet zoals jouw grote voorbeeld waar je zo zeker van was dat hij de verkiezingen ging stelen op 6 januari. Bernie zal alles doen voor de armen en werkende mensen iets waar "miljardair" Trump helemaal niet mee inzit.
 • Alan Janssen

  1 maand geleden
  Mooi toch, dat het ook maar een gewoon mens is.
 • Jan Ooms

  1 maand geleden
  Karel, wat je er vergeet bij te zeggen is dat hij heel zijn leven hard heeft gewerkt, en dat hij de armste persoon in de senaat is.
 • Gert Veer

  1 maand geleden
  Bernie had nooit een kans gemaakt tegen de oranje brulaap wegens té links naar US-normen, zelfs bij een belangrijk deel van de Democraten. Ze leven daar liever in grote armoe dan een deftig sociaal opvangnetwerk op poten te zetten. Soit, hij blijft tenminste zijn principes getrouw, dat kan van de capitoolbestormers niet gezegd worden.
 • Karel Tichmann

  1 maand geleden
  Bernie Sanders is misschien een felle criticus van de rijken, maar hij is zelf een fijne multimiljonair. De senator uit Vermont zou volgens de financiële website "The Street" wel $12 miljoen waard kunnen zijn, maar zijn exacte vermogen is niet bekend. Bernie is ook de trotse eigenaar van drie grote huizen, die samen meer dan $7 miljoen waard zijn volgens Zillow. De Lakeside Holiday Huis in de Champlain Islands, zijn Burlington Colonial Huis in Vermont en zijn 1890 Rowhouse in Washington, D.C.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo