Massale vechtpartij in Birmingham.
Volledig scherm
Massale vechtpartij in Birmingham. © Twitter

Bende met machetes bestormt bioscoop in Birmingham: vechtpartij breekt uit voor de ogen van jonge ‘Frozen’-fans

Een groep die gewapend was met machetes heeft gisteren een bioscoop in de Britse stad Birmingham bestormd, en een massale vechtpartij veroorzaakt. Mogelijke aanleiding is de release van een nieuwe film over de Londense bendecultuur. Tal van jonge kinderen, die naar de bioscoop afzakten om de nieuwe ‘Frozen’-film te bekijken, waren getuige van de oproer.

15 reacties

 • Kristof Degros

  2 jaar geleden
  Zijn ook echte Engelsen zo te zien ... Maar dat is weet niet "politiek correct" ... Nog wat meer pamperen
 • ANN LIMBOS

  2 jaar geleden
  Opsluiten en de ouders ook. Zal ze leren.
 • Dietrich Vandrey

  2 jaar geleden
  Wanneer gaan we eindelijk de jongeren eens aanpakken om ze terug we basiswaarden aan te leren ?
 • Etienne Callebout

  2 jaar geleden
  Nog meer binnen halen ,bepamperen ,negeren als er geweld gebruikt wordt . Dit is dan wat er gebeurd ze voelen zich onaantastbaar .
 • Patrick Vandeputte

  2 jaar geleden
  Als je de leeftijd (13-14 jaar) ziet van enkele van die gasten en dat de politie honden en stroomstootwapens gebruikt heeft, is het enkel wachten op de eerste onbenullige advocaat die dat gaat aanklagen. Waar is de tijd dat enkele flinke klappen nog hielpen in de opvoeding van sommigen?
 1. Moord in hotel én een brute marteling in Kopenhagen: 
Deense politie opent klopjacht op Nederlander (24)
  5

  Moord in hotel én een brute marteling in Kopenhagen: Deense politie opent klopjacht op Nederlan­der (24)

  De Deense politie is een internationale zoekactie begonnen naar een 24-jarige Nederlander die verdacht wordt van betrokkenheid bij een moord én een brute marteling in het centrum van Kopenhagen. Dat bevestigt de Deense politie aan AD.nl. De politie spreekt in beide zaken van een “zeer brute aanval”. “Daarom starten we een intensief onderzoek om de verdachte achter de tralies te krijgen.”
 2. Bodycam van dokter legt hel van Marioepol bloot, nu is haar lot uiterst onzeker: “Russen gebruikten haar als trofee”
  Play

  Bodycam van dokter legt hel van Marioepol bloot, nu is haar lot uiterst onzeker: “Russen gebruikten haar als trofee”

  Een vrouwelijke dokter heeft met een bodycam gefilmd hoe ze in Marioepol zowel Oekraïense als Russische soldaten verzorgde. Persagentschap AP geeft de beelden nu vrij, waardoor de kijker voor het eerst een accuraat beeld krijgt van de hartverscheurende taferelen op de ziekenhuisvloer. Het lot van de Oekraïense Yuliia Paievska zelf is uiterst onzeker. Drie weken na de start van de oorlog werd ze gevangengenomen door de Russen. Na een korte verschijning op tv werd niets meer van haar vernomen. De arts werd daarbij als trofee voorgesteld, met handboeien en blauwe plekken in het gezicht.