Dronebeeld van de camping in West-Australië waar Cleo Smith (4) zaterdag spoorloos verdween.
Volledig scherm
Dronebeeld van de camping in West-Australië waar Cleo Smith (4) zaterdag spoorloos verdween. © West Australia Police

Beloning van 1 miljoen Australische dollar voor gouden tip over verdwijning van kleine Cleo

De premier van West-Australië, Mark McGowan, heeft een beloning van 1 miljoen Australische dollar (644.000 euro) uitgeloofd voor wie nuttige informatie heeft over de verdwijning van de vierjarige peuter Cleo Smith. De politie vreest dat het meisje zaterdag ontvoerd is uit de tent van haar ouders. Het gezin was op vakantie aan de kust van West-Australië.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Vrees voor een ontvoering groeit in verdwijningszaak van Australische kleuter: “Ze zou de tent nooit alleen verlaten”
  PREMIUM

  Vrees voor een ontvoering groeit in verdwij­nings­zaak van Australi­sche kleuter: “Ze zou de tent nooit alleen verlaten”

  In Australië groeit de vrees dat de vierjarige Cleo is ontvoerd. Het meisje is zaterdag verdwenen uit de tent waarin ze met haar ouders sliep. Dat ook haar slaapzak spoorloos is en de rits van de tent openstond tot op een hoogte die het kind niet kon bereiken, doet vermoeden dat ze niet zelf op pad is gegaan. De politie heeft alvast alle gekende seksdelinquenten in de omgeving opgezocht.