Dronebeeld van de camping in West-Australië waar Cleo Smith (4) zaterdag spoorloos verdween.
Volledig scherm
Dronebeeld van de camping in West-Australië waar Cleo Smith (4) zaterdag spoorloos verdween. © West Australia Police

Beloning van 1 miljoen Australische dollar voor gouden tip over verdwijning van kleine Cleo

De premier van West-Australië, Mark McGowan, heeft een beloning van 1 miljoen Australische dollar (644.000 euro) uitgeloofd voor wie nuttige informatie heeft over de verdwijning van de vierjarige peuter Cleo Smith. De politie vreest dat het meisje zaterdag ontvoerd is uit de tent van haar ouders. Het gezin was op vakantie aan de kust van West-Australië.

 1. Vrees voor een ontvoering groeit in verdwijningszaak van Australische kleuter: “Ze zou de tent nooit alleen verlaten”
  PREMIUM

  Vrees voor een ontvoering groeit in verdwij­nings­zaak van Australi­sche kleuter: “Ze zou de tent nooit alleen verlaten”

  In Australië groeit de vrees dat de vierjarige Cleo is ontvoerd. Het meisje is zaterdag verdwenen uit de tent waarin ze met haar ouders sliep. Dat ook haar slaapzak spoorloos is en de rits van de tent openstond tot op een hoogte die het kind niet kon bereiken, doet vermoeden dat ze niet zelf op pad is gegaan. De politie heeft alvast alle gekende seksdelinquenten in de omgeving opgezocht.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 3. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.