Het gezin met hun twee kinderen. De moeder werd na de feiten halfnaakt teruggevonden, verstopt in een ton.
Volledig scherm
Het gezin met hun twee kinderen. De moeder werd na de feiten halfnaakt teruggevonden, verstopt in een ton. © RV

Belgische vader doodt samen met partner hun twee kindjes tijdens bizar ritueel: proces in Spanje van start

In de Spaanse stad Valencia is vandaag het proces gestart tegen de Belg die samen met zijn partner  verdacht wordt van dubbele kindermoord. Dat meldt het Spaanse persbureau Efe. Het duo zou Amiel (3,5) en zijn zusje Ixchel (5 maanden) tijdens een gewelddadig ritueel om het leven gebracht hebben. 

2 reacties

  • jos meurrens

    2 maanden geleden
    Inderdaad@David, maar ... ondertussen hebben vele Spaanse rechters al in de mot dat de dames misbruik maken van die toestanden en ik kan het weten. De vrouw belt 016, ze komen de man halen en ge ziet uw madam niet meer terug, en dan probeert ze U te pluimen, met haar minnaar erbij in de rechtzaal, tot er een man is die slim genoeg is, en dan kan ze het afbollen zonder ene knikker. Maar gelijk heb je, Spanje is in vele gevallen 300 achterop op noord Europa. Machisme ten top.
  • David Vermeulen

    2 maanden geleden
    Zoals de Spaanse is zal inderdaad de vrouw haar straf ontlopen. In Spanje bestaan er twee wetten. De wet en de vrouwelijk wet. Dus verwacht maar dat ze vrij zal komen of voor korte tijd. Vonnis Juanma Rivas heeft haar kinderen 1 maand ontvoerd. Straf is slechts 2,5 jaar cel (rechtzaak 2017), want de wet zegt niet dat het per kind is. Was het een man dan was die al in voorhechtenis sinds 2017. Als man in Spanje heb je geen rechten, ook niet om je kinderen te zien. Schandalig gewoon