De vrouw bracht een bezoek aan Pisa, vooral bekend van zijn scheve toren.
Volledig scherm
De vrouw bracht een bezoek aan Pisa, vooral bekend van zijn scheve toren. © EPA

Belgische toeriste verliest handtas met 1600 euro. Eerlijke vinder bezorgt alles terug

Eerlijk duurt het langst, zo luidt het spreekwoord. Een 30-jarige verstrooide Belgische toeriste mag blij zijn dat sommige mensen daar ook naar handelen. Ze speelde op een toeristisch plein in Pisa een handtas met 1600 euro kwijt. Die zie je normaal niet meer terug. Maar dankzij een eerlijke vinder kan de vrouw haar vakantie zorgeloos verderzetten.

20 reacties

 • JOHAN VLEIRICK

  1 maand geleden
  Mooi om te lezen dat er nog eerlijke, oprechte mensen zijn!
 • José Lippens

  1 maand geleden
  Wat mooie dat er nog zoveel eerlijke mensen zijn. Ja je zou het er warm van krijgen.
 • Ronny De Leeuw

  1 maand geleden
  Onze zoon en kameraad, 12 jarigen, vonden een portefeuille, dik v d briefjes. Lag naast een auto. Belden aan en oudere dame deed open. Zei oh bij die auto is van die buur. De kinderen belden aan en toen die man een kind met de portefeuille in zijn hand zag, griste hij die weg en sloeg de deur voor de kinderen hun neus toe. Een dank u kon er zelfs niet af.
 • GEERT UTEN

  1 maand geleden
  Als kind ooit ook een geldbeugel gevonden met 13,5 Bfr. Naar de politie gebracht en een paar maanden later heb ik het gekregen omdat het niet afgehaald was. Kon toen juist een pakje sigaretten kopen voor mijn vader
 • Chantal Opdebeeck

  1 maand geleden
  Ik vond ooit een portefeuille tussen de groenten op een marktkraam en in die tijd stond er nog een adres op de achterkant van je identiteitskaart. Toen ik daar aanbelde met de portefeuille verweet de eigenares dat ik al het geld eruit gehaald had.