(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © iStock

Belgische toerist (30) knalt met hoofd tegen bodem zwembad in Turkije: “Heel mijn lichaam was verlamd”

Afgelopen vrijdag de dertiende was daadwerkelijk een ongeluksdag voor de 30-jarige Aurélien uit Bergen. De landgenoot uit Henegouwen maakte een kwalijke val van een waterglijbaan tijdens een vakantie in Turkije, en vreest sindsdien voor verlamming. Dat vertelt de Waal aan Sudinfo, die de gewonde man kon spreken vanuit zijn ziekenhuisbed in Bodrum. 

  1. Politieoperaties tegen "tientallen personen" na onthoofding van leraar in Frankrijk: “Er is duidelijk fatwa uitgesproken”

    Politieope­ra­ties tegen "tientallen personen" na onthoof­ding van leraar in Frankrijk: “Er is duidelijk fatwa uitgespro­ken”

    De Franse politie is gestart met verscheidene operaties tegen "tientallen personen" uit het islamistische milieu. Daarbij is de voorzitter van de Franse ngo Ummah Charity opgepakt: Billal Righi weigerde de decoderingssleutel van zijn computers en zijn mobiele telefoons te geven. De acties komen er in de nasleep van de onthoofding van de Franse leerkracht Samuel Paty in de buurt van Parijs eind vorige week.
  2. Koninklijk gezin weer in Nederland na blitzbezoek aan Griekenland, Rutte trekt boetekleed aan: “Besef over vakantie van koning kwam te laat”

    Koninklijk gezin weer in Nederland na blitzbe­zoek aan Grieken­land, Rutte trekt boetekleed aan: “Besef over vakantie van koning kwam te laat”

    De Nederlandse premier Mark Rutte heeft "te laat beseft" dat de vakantie van de Nederlandse koning en zijn gezin naar Griekenland "niet langer te rijmen was met de oplopende coronabesmettingen en de aangescherpte maatregelen" in zijn land. Zeker na een persconferentie van dinsdag 13 oktober had hij zich ‘daarvan bewust moeten zijn’, zegt Rutte in een brief aan de Tweede Kamer, het Nederlandse lagerhuis.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement