Zara Rutherford bij haar vertrek in de luchthaven Kortrijk-Wevelgem.
Volledig scherm
Zara Rutherford bij haar vertrek in de luchthaven Kortrijk-Wevelgem. © Maxime Petit

Belgische tiener die rond wereld vliegt kon door mist geen tussenstop maken in Frankfurt

Zara Rutherford, de 19-jarige Belgisch-Britse tiener die als jongste vrouw ooit solo de wereld wil rondvliegen, heeft zondag door mistvorming geen tussenstop gemaakt in het Duitse Frankfurt. Ze verblijft momenteel in Tsjechië. Dat meldt het Duitse persagentschap DPA.

36 reacties

 • mark germanus

  4 maanden geleden
  Een super proficiat aan Zara, 19 lentes,waw, ik wens je een veilige landing toe in Kortrijk,veel plezier met je familie en vrienden en nog een lang ,gezond,gelukkig en veilig(vlieg) leven.
 • Rik zwinnen

  4 maanden geleden
  dit is de surreëele wereld van enkelingen, het vernoemen niet waard, brengt moreel niet mee
 • Guy Geirnaert

  4 maanden geleden
  Proficiat , voor wat ? terwijl veel kinderen en oudere honger lijden verpest ze niet alleen het milieu , wat heeft het bijgebracht alleen haar zin gehad die veel geld heeft gekost .
 • Rik Nelles

  4 maanden geleden
  Je moet maar het geluk hebben in een rijk nest geboren te zijn. Als ze die prestatie nu eens met de fiets gedaan had, dan was het echt top.
 • Hugo Verlot

  4 maanden geleden
  Respect , en proficiat met deze straffe prestatie.
 1. Ruime verdubbeling van mensen die honger lijden in Oost-Afrika: “schrijnend gebrek aan politieke moed”

  Ruime verdubbe­ling van mensen die honger lijden in Oost-Afri­ka: “schrijnend gebrek aan politieke moed”

  Het aantal mensen dat honger lijdt in de Oost-Afrikaanse landen Ethiopië, Kenia en Somalië is in vergelijking met vorig jaar meer dan verdubbeld. Cijfers van de Verenigde Naties geven aan dat in mei-juni 2021 10,2 miljoen mensen honger leden, vandaag zijn er dat ruim 23 miljoen. De ngo’s Oxfam en Save the Children wijzen er woensdag in een nieuw rapport op dat “de nationale en mondiale reacties grotendeels te traag en te beperkt zijn”. “Honger is een politiek falen”, zegt Gabriela Bucher, CEO van Oxfam International.