Volledig scherm
© VTM/Instagram

Belgische politie aangekomen in Australië om te helpen zoeken naar vermiste Théo (18). Ook ster Australische ‘Blind Getrouwd’ in de bres

De 3 Belgische politieagenten die gaan meewerken aan het onderzoek naar de verdwijning van de 18-jarige Belg Théo Hayez in Australië, zijn aangekomen in Byron Bay. Een twintigtal lokale vrijwilligers was vandaag nog bezig met een zoekactie, terwijl een honderdtal mensen heeft aangekondigd dat ze morgen mee zullen helpen zoeken.

 1. LIVE. Van Gucht: “Rond Kerstmis nog 500-tal besmettingen per dag” - Ziekenhuizen roepen Overlegcomité op om teugels niet te lossen - Geert Molenberghs: "Belangrijk en verstandig om nu nog even vol te houden”
  Play

  LIVE. Van Gucht: “Rond Kerstmis nog 500-tal besmettin­gen per dag” - Ziekenhui­zen roepen Overlegco­mité op om teugels niet te lossen - Geert Molen­berghs: "Belangrijk en verstandig om nu nog even vol te houden”

  Veel versoepelingen staan er vandaag niet op de agenda van het Overlegcomité, dat vandaag om 13 uur samenkomt. Winkels mogen, onder strenge voorwaarden, wél weer open, klinkt het. Over kerst zal er nog stevig gediscussieerd worden. Ziekenhuizen en experts roepen intussen op om de teugels niet te lossen. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.
 1. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona