Roland Van Hauwermeiren.
Volledig scherm
Roland Van Hauwermeiren. © rv

"Belgische Oxfam-topman was eerder ook betrokken bij seksfeesten in Liberia"

De Belgische topmedewerker die bij hulpverlenersorganisatie Oxfam vertrok omdat hij betrokken was bij seksfeestjes op Haïti en in Tsjaad, blijkt zeven jaar daarvoor al bij een andere hulporganisatie te zijn ontslagen vanwege dezelfde feiten, maar dan in Liberia.

138 reacties

 • Eric Vaeske

  3 jaar geleden
  Als hij het geld uit eigen zak (!) heeft gehaald om de hoertjes +18) te betalen is er niet veel verkeerd mee. Geen nieuwe preutsheid aub
 • andreas barreto

  3 jaar geleden
  Vroeger schonk ik idd aan artsen zonder grenzen met alle plezier. Maar nu dat het geld voor iets anders wordt gebruikt nee dank u!!! Ik begrijp ook de schenkers die moeten ook hard werken voor hun centen.
 • Peter Metznreactie

  3 jaar geleden
  Van alle tijden 2000jaar geleden en zal er zijn binnen 2000jaar nog zijn.
 • WILLY ZACHEL

  3 jaar geleden
  Is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven zolang er naïevelingen geld blijven geven of altijd alles blijven goed praten , zoals er hierook zijn in hun reacties zoals ‘hij doet met zijn loon wat hij wil’ hoe dom kunnen mensen zijn ! De profiteurs hun loon word 100% opzij gezet en die leven compleet op zogezegde onkosten vergoedingen die dienen voor dikke luxe SUV’s de duurste hotels en restaurants van hun eigen geld geven die geen cent uit dus zeker ook niet voor hun sex of andere feestjes
 • peter colson

  3 jaar geleden
  Haïti, Tjaad, Liberia. Sponsor die sexfuiven maar, zij zullen zich op uw kosten wel vermaken. Music for Life? Eerder Music for free "pink ballets" (roze baletten)
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek