Sammy Djedou, de zoon van Véronique L.
Volledig scherm
Sammy Djedou, de zoon van Véronique L. © RV / REUTERS

Belgische moeder stort 65.000 euro in oorlogskas IS

Er loopt een onderzoek tegen de moeder van een Belgische Syriëstrijder die meer dan 65.000 euro overschreef naar Islamitische Staat. Geld dat volgens haar bestemd was voor haar zoon en zijn gezin, maar dat in realiteit gebruikt werd voor een terreurcomplot.

106 reacties

 • Lore Kluwer

  3 jaar geleden
  @Marcus Camps Ik zou ook graag eens een antwoord op je terechte vraag krijgen. Ook hier geldt: de kracht van verandering was perfect in staat om dat te verhinderen. Jarenlang hebben ze alle sleutelposten bekleed. Geen enkele van hun beloftes hebben ze ingelost.
 • jean-marie machiels

  3 jaar geleden
  Tijdens gans de voorbije legislatuur heeft NIEMAND een wetsvoorstel erdoor kunnen krijgen om, in gevallen van terrorisme, lid ervan te zijn of steun geven eraan, om zulke individuen het land uit te wijzen en nationaliteit te ontnemen. Zijn er wetsvoorstellen daarvoor geweest? Zoja: wie heeft TEGEN gestemd? Maak zulke info eens bekend zodat we weten wie onze stem al dan niet waard is...
 • JOSEE GHYSELINCK

  3 jaar geleden
  Eerlijk of met gesjoemel verdiend, het geld werd wel geschonken aan een zoon waarvan ze wist dat hij niet ok was. Hopelijk is zij de enige die zoiets deed.
 • Marcus Camps

  3 jaar geleden
  Geld van OCMW en RVA ?
 • wilfried rochtus

  3 jaar geleden
  eigenlijk is dit zo vreemd, zijn belgisch verklaart. vandaag in de krant, dat congolees-belgisch een koloniaal figuur een congolese vrouw zwanger maakt. nooit tot de belgische nationaliteit benoemd. dit kind zoekt al jaren naar hun eigen ouders. er is wat aan het gebeuren nu. vader doet niks en de overheid keurde dit goed. en nu maar geld storten naar syrie.