ShutterStock
Volledig scherm
© ShutterStock

Belgische man omgekomen bij ongeval met safaribusje in Namibië, vrouw zwaargewond

Bij een verkeersongeval in het Afrikaanse land Namibië is een Belgische man om het leven gekomen. Hij was zondag onderweg met een kleine groep toeristen van een Belgische reisorganisatie toen de safariwagen waarin hij zat, frontaal geraakt werd door een truck die containers vervoerde. Buitenlandse Zaken heeft het nieuws bevestigd aan de redactie van HLN.

0 reacties

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Franse spoorwegenmaatschappij zet renovatieplannen van Gare du Nord in Parijs stop

  Franse spoorwegen­maat­schap­pij zet renovatie­plan­nen van Gare du Nord in Parijs stop

  De Franse spoorwegenmaatschappij SNCF (Société nationale des chemins de fer français) heeft de renovatieplannen van het drukste treinstation van Europa, het Gare du Nord in Parijs, stopgezet. Volgens de maatschappij zouden de kosten te ernstig uitlopen. In juli kondigde de voornaamste aannemer Ceetrus reeds aan dat de eindrekening van 500 miljoen euro zou verdrievoudigen. Verder zou het station niet klaar zijn tegen de Olympische Spelen, die in 2024 in de Franse hoofdstad zullen plaatsvinden.