Incident Monseigneur Nolensplein in Breda.
Volledig scherm
Incident Monseigneur Nolensplein in Breda. © MaRicMedia

Belgische auto klemgereden in Breda na achtervolging vanuit Brecht: koffer gevuld met vier tassen marihuana en contant geld

BRECHT/BREDANa een lange achtervolging vanuit het Antwerpse Brecht zijn maandagavond twee mannen aangehouden op het Monseigneur Nolensplein in Breda. De Belgische politie kreeg hulp van Nederlandse agenten. De auto, waarin maar liefst 27 kilogram marihuana zat, werd op het plein klemgereden. 

18 reacties

 • Paul Philippaerts

  5 maanden geleden
  Eindelijk werkt de politie al een beetje beter samen. Toch gaat deze toevalstreffer, of misschien was de zaak zelfs doorgetelefoneerd naar de politie, het drugsprobleem echt geen stap vooruit zetten. Het spul kan in Antwerpen aan gigantische hoeveelheden worden aangevoerd. In spanje staat de grens met marokko wagenwijd open. En ja er wordt al eens een speedbootje gepakt, goed voor de gazetten maar meer niet.
 • Peter Hermans

  5 maanden geleden
  Toch een pluim voor de politie van België en Nederland. Deze mensen zetten zich in voor de veiligheid van de burgers en krijgen hiervoor niet altijd de waardering en respect dat zij verdienen. Het betreft hier maar 27 kg softdrugs, weet wel dat alle drugs gelinkt zijn aan maffia en criminaliteit.
 • RayFran Wezel

  5 maanden geleden
  Goed bezig mensen
 • Alain Torfs

  5 maanden geleden
  Prachtige samenwerking tussen de Belgisch en Nederlandse politie.Hoedje af!!!
 • Bram Nuyts

  5 maanden geleden
  Spijtig zeker als het 27 kg goed materiaal was wat nu niet tot bij de man geraakt
 1. Regering-Biden houdt harde koers tegen China aan en behoudt ambassade in Jeruzalem

  Regering-Bi­den houdt harde koers tegen China aan en behoudt ambassade in Jeruzalem

  De aankomende minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, Anthony Blinken, heeft zich dinsdag positief uitgelaten over de harde koers van de regering-Trump tegen China. Volgens Blinken was die gegrond, hoewel hij wel benadrukte dat hij op sommige momenten liever andere methodes had gezien. Ook liet de aankomend minister weten dat hij niet van plan is de controversiële verhuizing van de Amerikaanse ambassade in Israël van Tel Aviv naar Jeruzalem terug te draaien. Daarnaast zei hij zich te gaan inspannen voor herstel van de beschadigde banden met oude bondgenoten.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis