Incident Monseigneur Nolensplein in Breda.
Volledig scherm
Incident Monseigneur Nolensplein in Breda. © MaRicMedia

Belgische auto klemgereden in Breda na achtervolging vanuit Brecht: koffer gevuld met vier tassen marihuana en contant geld

BRECHT/BREDANa een lange achtervolging vanuit het Antwerpse Brecht zijn maandagavond twee mannen aangehouden op het Monseigneur Nolensplein in Breda. De Belgische politie kreeg hulp van Nederlandse agenten. De auto, waarin maar liefst 27 kilogram marihuana zat, werd op het plein klemgereden. 

18 reacties

 • Paul Philippaerts

  2 jaar geleden
  Eindelijk werkt de politie al een beetje beter samen. Toch gaat deze toevalstreffer, of misschien was de zaak zelfs doorgetelefoneerd naar de politie, het drugsprobleem echt geen stap vooruit zetten. Het spul kan in Antwerpen aan gigantische hoeveelheden worden aangevoerd. In spanje staat de grens met marokko wagenwijd open. En ja er wordt al eens een speedbootje gepakt, goed voor de gazetten maar meer niet.
 • Peter Hermans

  2 jaar geleden
  Toch een pluim voor de politie van België en Nederland. Deze mensen zetten zich in voor de veiligheid van de burgers en krijgen hiervoor niet altijd de waardering en respect dat zij verdienen. Het betreft hier maar 27 kg softdrugs, weet wel dat alle drugs gelinkt zijn aan maffia en criminaliteit.
 • RayFran Wezel

  2 jaar geleden
  Goed bezig mensen
 • Alain Torfs

  2 jaar geleden
  Prachtige samenwerking tussen de Belgisch en Nederlandse politie.Hoedje af!!!
 • Bram Nuyts

  2 jaar geleden
  Spijtig zeker als het 27 kg goed materiaal was wat nu niet tot bij de man geraakt