Een Italiaanse traumahelikopter (archieffoto).
Volledig scherm
Een Italiaanse traumahelikopter (archieffoto). © AFP

Belgisch koppel in shock na zware aanrijding met motorrijder in Toscane

ITALIËEen Belgisch koppel is zaterdag tijdens hun vakantie betrokken geraakt bij een zwaar ongeval in het Italiaanse Capannori (Toscane), meldt de krant Il Tirreno. Een motorrijder (42) botste tegen de Mercedes van de Belgen. Een urgentiehelikopter bracht hem naar het ziekenhuis.

2 reacties

 • Peter Janssens

  2 maanden geleden
  "Of de motorrijder te snel reed, is niet bekend". De verdediging van iedereen die iets voorheeft met een motorrijder is welbekend. Om die reden heb ik een camera met GPS-snelheid. Moest ik die niet hebben had ik al veel kosten gehad. Met die camera kon ik bewijzen dat de tegenpartij aan het liegen was en moesten ze schadevergoeding betalen.
 • johanneke li

  2 maanden geleden
  de kans dat de motorrijder te snel reed, is bijna even hoog als de kans dat de zon s'morgens opkomt...
 1. Eerste dag verplichte coronapas in Nederland: app meteen overbelast door drukte en cyberaanval
  UPDATE

  Eerste dag verplichte coronapas in Nederland: app meteen overbelast door drukte en cyberaan­val

  De Coronacheck-app, waarmee Nederlanders vanaf vandaag toegang kunnen krijgen tot onder meer de horeca, kampt met problemen. Op sociale media melden diverse personen dat zij om die reden niet naar binnen konden. Volgens het ministerie van Gezondheid komt dat door zogenoemde DdoS-aanvallen op de servers, waarbij het systeem overbelast raakt. Ook maken voor veel mensen voor het eerst gebruik van de app. Daardoor verloopt het aanmaken van een QR-code moeilijk.
 2. VN-functionaris waarschuwt voor "dreigende hongersnood" in Afghanistan na talibanovername

  VN-functiona­ris waarschuwt voor "dreigende hongers­nood" in Afghanis­tan na talibano­ver­na­me

  Volgens Natalia Kanem, de directrice van het Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties (UNFPA), riskeert er een “dreigende hongersnood” te komen in Afghanistan nu de taliban de macht hebben overgenomen. “Het is geen overdrijving om te zeggen dat minstens een derde van de Afghaanse bevolking van 33 miljoen door hongersnood zal worden getroffen”, aldus Kanem. Dat zou vooral komen omdat het gezondheidssysteem in het land moeilijk overeind zal blijven.