Minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès met de Nigeriaanse minister van Buitenlandse Zaken Hassoumi Massoudou op het evenement in de marge van de Algemene Vergadering van de VN.
Volledig scherm
Minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès met de Nigeriaanse minister van Buitenlandse Zaken Hassoumi Massoudou op het evenement in de marge van de Algemene Vergadering van de VN. © BELGA

België vraagt meer aandacht voor impact van Covid-19 op kinderen in conflictgebieden

Met een evenement in de marge van de Algemene Vergadering van de VN wil ons land donderdag de aandacht vestigen op de impact van Covid-19 op kinderen, en dan vooral in conflictgebieden. Bedoeling is om vooral verschillende betrokken organisaties en landen samen aan tafel te brengen, om zo kindgerichte oplossingen in het herstelbeleid centraal te stellen.

2 reacties

  • gilberte Vergaelen

    4 weken geleden
    De Croo, Wilmes, Ketir allemaal hebben ze een zak geld mee om uit te delen op hun buitenlandse reis, terwijl hier veel mensen leven in armoede
  • Yolande MARIS

    4 weken geleden
    De armoede in eigen land willen ze niet zien ,maar overal elders de filantroop uithangen met andermans centen daar zijn onze regeringsleden kampioen in.