Minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès met de Nigeriaanse minister van Buitenlandse Zaken Hassoumi Massoudou op het evenement in de marge van de Algemene Vergadering van de VN.
Volledig scherm
Minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès met de Nigeriaanse minister van Buitenlandse Zaken Hassoumi Massoudou op het evenement in de marge van de Algemene Vergadering van de VN. © BELGA

België vraagt meer aandacht voor impact van Covid-19 op kinderen in conflictgebieden

Met een evenement in de marge van de Algemene Vergadering van de VN wil ons land donderdag de aandacht vestigen op de impact van Covid-19 op kinderen, en dan vooral in conflictgebieden. Bedoeling is om vooral verschillende betrokken organisaties en landen samen aan tafel te brengen, om zo kindgerichte oplossingen in het herstelbeleid centraal te stellen.

2 reacties

 • gilberte Vergaelen

  1 jaar geleden
  De Croo, Wilmes, Ketir allemaal hebben ze een zak geld mee om uit te delen op hun buitenlandse reis, terwijl hier veel mensen leven in armoede
 • Yolande MARIS

  1 jaar geleden
  De armoede in eigen land willen ze niet zien ,maar overal elders de filantroop uithangen met andermans centen daar zijn onze regeringsleden kampioen in.
 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.